Ebru Yaşar, Van’da Kültür Yolu Festivali’nde unutulmaz bir gece yaşattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türkiye’nin önemli kültürel etkinliklerinden biri olan Kültür Yolu Festivali, Van’da muhteşem bir konserle başladı. Festivalin ilk gününde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, 150 bini aşkın hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk Kültür Parkı Nevruz Alanı’nı dolduran kalabalık, sevilen şarkıcıya coşkulu tezahüratlarla eşlik etti. Sevilen Şarkılar ve Yeni Albümden Parçalar Buluştu Ebru Yaşar, konserinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sanatçı, repertuarında yeni şarkıları “Affet” ve “Sanmadan Git” gibi güncel parçalarının yanı sıra, “Cumartesi”, “Kafamın İçi”, “Havadan Sudan” ve “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” gibi hit olmuş eserlerini de seslendirdi. Ayrıca, yöresel türküler “Zer Mircan” ve “Lorke Lorke” ile Vanlı dinleyicilerini coşturan Yaşar, hem pop müzik hem de Anadolu ezgilerini başarılı şekilde buluşturdu. Van’a Duyduğu Sevgi ve Teşekkür Mesajı Sahnede duygularını samimi sözlerle ifade eden Ebru Yaşar, Van’a olan özel bağını vurguladı. “Bizim sahnemiz Van kahvaltısının zenginliğinde... Van benim için çok kıymetli bir yer. Van benim çocukluğum demek. Lise yıllarımda çok sık gelirdim. Van benim de memleketim sayılır” sözleriyle bölgeye olan sevgisini dile getirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür eden Yaşar, böyle anlamlı bir organizasyonda yer almaktan duyduğu mutluluğu dinleyicileriyle paylaştı. Kültür Yolu Festivali’nin Van’a Katkısı Van Kültür Yolu Festivali, bölgenin kültürel ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen sanatçılar ve ziyaretçilerle renklenen etkinlikler, hem yerel ekonomiye hareketlilik kazandırıyor hem de kültürel çeşitliliği ön plana çıkarıyor. Ebru Yaşar gibi önemli isimlerin sahne aldığı festival, Van’ın turizm potansiyelini artırmak ve sanatla buluşan geniş kitlelere unutulmaz deneyimler sunmak için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Snob Magazin

Geri