A
Admin
Yönetici
Yönetici
Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonunda genel kurul heyecanı yaşanıyor. Dernek tüzüğüne göre 3 yılda bir yapılması planlanan genel kurul, bu kez 3 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nın yapılabilmesi için ilk toplantıda tüzük gereği salt çoğunluk şartı aranacak. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; “03/06/2025 (Salı) Tarihinde saat 17.30’da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde aşağıdaki gündem maddelerine göre Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmasına, çoğunluğun sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 10/06/2025 tarihinde aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verilmiştir.” denildi. Elazığ Amatör spor kulüpleri Federasyonu’nun genel kurulunda gündem şu maddelerden oluşuyor: 1. Açılış ve Yoklama 2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması 3. Divan Heyetinin Oluşturulması 4. Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası 5. Denetim Raporunun Okunması ve İbrası 6. Yönetim, Denetim, Disiplin, Onur ve Üst Kurul Delegelerinin Seçimi 7. Dilek ve Temenniler 8. Kapanış Öte yandan ASKF’den yapılan duyuruda kulüplerin delege listesini 27 Mayıs Salı günü saat 17.00’ye kadar Elazığ amatör spor kulüpleri federasyonuna iletmeleri gerektiği hatırlatıldı. Genel kurulda ayrıca delegelerin yanlarında mutlaka nüfus cüzdanı, sürücü belgesi kimlik kartı gibi resmi belgeleri yanlarında bulundurmaları gerektiği de ifade edildi.