A
Admin
Yönetici
Yönetici
Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul sistemi, öğrenciler ve veliler tarafından ikinci dönem sonuna yaklaşılırken yakından takip ediliyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 3 Şubat 2025 Pazartesi günü başladı ve 20 Haziran 2025 Cuma günü sona erecek. Bu süreçte öğrenciler ve veliler, karne notları, devamsızlık bilgileri ve Takdir-Teşekkür Belgeleri gibi önemli bilgilere e-Okul üzerinden ulaşabiliyor. E-Okul Ne Zaman Kapanacak? Öğretmenlerin not ve devamsızlık girişlerini tamamlamasıyla e-Okul sistemi, karne gününden birkaç gün önce kapatılacak. Öğrenciler ve veliler, karne günü gelene kadar e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) üzerinden not ve devamsızlık bilgilerini sorgulayabilirler. E-Okul Giriş İşlemi Nasıl Yapılır? e-Okul VBS sistemine erişim için “eokul.meb.gov.tr” adresine gidilir. Burada “Veli Bilgilendirme Sistemi” seçeneği tıklanarak, e-Devlet üzerinden giriş yapılır. Giriş için T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresi gereklidir. Bu sayede öğrencilerin notları, devamsızlık durumu ve diğer bilgiler kolaylıkla görüntülenebilir. KAYNAK: HÜRRİYET