Dursun Özbek: "Söz verdiğimiz her şeyi yaptık ama bu yeterli değil"

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Bir hayal kurduklarını belirten ve bunu gerçekleştirdiklerini söyleyen Dursun Özbek, "Bir hayal kurduk. Bu hayal ilk başta birçoğuna imkansız gibi gözüktü. Sonra Türkiye’nin dört bir yanından, 7’den 70 tüm sarı-kırmızıya gönül verenler bu hayalimize ortak oldu. Bu destekle bu inançla hayalimiz büyüdü ve en önemli hedefimiz haline geldi. Bugün sizin karşınıza bu hayali gerçekleştirmiş olmanın mutluğu ve gururuyla bulunuyor. Alman Milli Takımı’nın ve Bayern Münih’in 10 numarası görüşmemiş bir şekilde daha sezon bitmeden tamamlandı. Sonra da Türk futbol tarihinde en büyük transferi olan Osimhen'in transferini dün sonuçlandırdık. Bu transfer sadece rakam transferi değildir. Galatasarayımızı Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük spor kulübüne dönüştürme hedeflerinin adımlarından biridir. Bu, Galatasaray ve ülkemiz insanıyla gönülden bağ kuran Osimhen ile bize ve hedeflerimize inanan Leroy Sane’nin güvenin göstergesidir. Bu transfere katkı veren herkese başta Abdullah Kavukcu olmak üzere teşekkür ederim. Bugün birlikte hayal kurduğumuz tüm Galatasaraylılara sesleniyorum, her zaman yanımızda oldular, bize cesaret ve güç verdiniz. Daha büyük hayaller kurmak için birlikte yürümenin tam zamanı" ifadelerini kullandı.

"Bu ürünün her Galatasaraylının evinde bulunması gerektiğini düşünüyorum"

Victor Osimhen için çıkarılan üründen bahseden Özbek, "Osimhen için özel ürettiğimiz kutuyu satışa sunduk. Bu kutuda; seri numaralı Osimhen forması, maske ve atkı bulunuyor. Her Galatasaraylının evinde bulunması gerektiğini düşünüyorum. Belirli sayıda yapıldı. Herkesi GS Store’dan bu ürünü satın alarak kulübümüze katkıya davet ediyorum. Bu katkıyla yeni hikayeleri de birlikte yazacağız. Yarın oynayacağımız Lazio maçında da forma lansmanı ve imza töreni gerçekleştireceğiz. Stadımızın tıklım tıklım dolması, takımımıza duyduğumuz sevginin en önemli göstergesi olacaktır. Tüm Galatasaraylıları, bir şölen ortamına çevirmesi için davet ediyorum. Taraftarımız, sezon içinde 'Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor' demişti. Ülkemizin neresine gittiysek, Osimhen’e ilgi verdi. Yönettim olarak bu mottoyu dikkate aldık. Şimdi de Galatasaray size inanıyor ve desteğinizi bekliyor" diye konuştu.

Geri