A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray’ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarının kutlandığı Yenikapı etkinliğinde, sarı-kırmızılı taraftarlar unutulmaz anlara tanıklık etti. Kutlamaların en dikkat çeken anlarından biri ise Dries Mertens ve ailesinin sahnedeki duygusal vedası oldu. MERTENS VE EŞİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Gece boyunca büyük bir coşkuya sahne olan etkinlikte, A takım oyuncuları kendi seçtikleri şarkılarla sahneye davet edildi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği anlarda, sezon sonu Galatasaray’dan ayrılması beklenen Belçikalı futbolcu Dries Mertens, eşi Kat Kerkhofs ve oğulları Ciro ile birlikte sahneye çıktı. Mertens çifti, sahnede gözyaşlarını tutamadı. Taraftarların alkışları arasında sahnede uzun süre kalan ailenin duygusal anları, kutlamaların en hüzünlü anlarından biri olarak kayda geçti. "BURAYA BİR YILLIĞINA GELDİM AMA..." Tecrübeli oyuncunun daha önce Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamalar da bu duygusal anları pekiştirdi. Mertens, “Buraya ilk olarak bir yıllığına geldim ama burada harika bir üç yıl geçirdim. Özel hayatımızda da çok keyifli anlar yaşadık. Şimdi bazı kararlar almam gerekiyor. Üzücü ama karar vermem gerekiyor,” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözleri ve sahnedeki görüntüler, taraftarlar tarafından “veda” olarak yorumlandı. TARAFTARDAN ALKIŞLARLA DESTEK Mertens ailesinin gözyaşları içinde sahnede kalması, tribünlerden büyük alkış aldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, üç sezondur Galatasaray formasıyla mücadele eden ve hem saha içi hem saha dışında camiayla bütünleşen Mertens’e sevgi gösterisinde bulundu. Kaynak: Haber Merkezi