Doruk Sarmış, CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
CHP’nin Keşan’daki isimlerinden Doruk Sarmış, yaklaşan ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına aday olacağını duyurdu. Katılımcı ve ilkeli bir örgüt yapısı hedeflediğini belirten Sarmış, delegeleri kırmızı listede buluşmaya davet etti.

DORUK SARMIŞ, CHP KEŞAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Keşan’daki aktif isimlerinden Doruk Sarmış, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yıllardır parti içinde çeşitli görevler üstlendiğini ifade eden Sarmış, yeni dönemde daha katılımcı ve güçlü bir örgüt yapısı için yola çıktığını belirtti.

Adaylık sürecine dair yaptığı ilk açıklamada Sarmış şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi, bu topraklarda büyümüş, bu örgütte yetişmiş bir yol arkadaşınız olarak; yaklaşan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.”

Sarmış, adaylık kararını alırken ailesi, dostları ve siyasi büyüklerinden aldığı destek için teşekkür etti. Doğru, dürüst ve ilkeli siyaseti benimsediğini vurgulayan Sarmış, Keşan’a olan sevgisini de dile getirdi.

“Kimseye mahçup olmamak, güvenini zedelememek, mümkün olduğunca hata yapmamak için çıktığım bu yolda doğru, dürüst, samimi ve ilkeli siyaseti önemsiyor ve Keşanımızı çok seviyorum
.”

Mahalle delege seçimlerinin önemine de değinen Doruk Sarmış, delegeleri kırmızı listede birleşmeye çağırdı:

Önümüzde mahalle delege seçimleri var. Bu süreç, hep birlikte yol yürüyeceğimiz kadroları belirleyecek. Ben de bu süreçte sizleri kırmızı listede buluşmaya davet ediyorum.”

Sarmış, resmi adaylık açıklamasını delege seçimlerinden sonra CHP Keşan İlçe Başkanlığı binasında yapacağını belirterek, parti tabanı ile heyecanını bugünden paylaşmak istediğini söyledi.

Geri