Diyanet’e uluslararası hac ödülü: “Elmas Seviye”de birincilik

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Diyanet İşleri Başkanlığı, Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde düzenlenen prestijli "Lebbeytüm Ödül Töreni"nde, 100'den fazla ülke arasından “En Başarılı Hac Organizasyonu” kategorisinde "Elmas" seviyesinde birincilik ödülünü kazandı. Törende, Türkiye’nin hac organizasyonundaki başarısı uluslararası düzeyde bir kez daha tescillendi. Dört Ana Kriterde En Üst Derece Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ödülün planlama ve disiplin, hacı memnuniyeti, eğitim programları ve yenilikçi hizmetler başlıkları altında yapılan değerlendirme sonucunda verildiğini aktardı. Tüm bu kategorilerde Diyanet, en yüksek derece olan "Elmas Seviye"ye layık görüldü. Üç Yılda Üç Büyük Başarı Başkan Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın son üç yıl içinde üçüncü kez birincilik ödülünü kazanarak istikrarını ve hizmet kalitesini ortaya koyduğunu vurguladı. Erbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu ödülü ülkemizin almasına vesile olan, tüm bu çalışmalara emek veren başta Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz olmak üzere ibadet şuuruyla katkı sunan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Rahman'ın misafirlerine en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah.” “Rahman’ın Misafirlerine” Kaliteli Hizmet Vurgusu Diyanet’in ödülle taçlanan hac organizasyonu, Türk hacı adaylarına sadece ibadet kolaylığı sunmakla kalmayıp, onların dini, manevi ve sosyal ihtiyaçlarına da titizlikle yaklaşması sayesinde takdir topladı. Erbaş’ın da vurguladığı gibi, bu ödül bir kurumun başarısından öte, Türkiye’nin hac hizmetlerindeki vizyonunun uluslararası düzeyde kabul görmesinin bir göstergesi oldu. Hedef: Hacıya En Nitelikli Hizmeti Sunmak Diyanet’in hac organizasyonlarındaki başarısı, sadece sayısal değil, niteliksel olarak da gelişim gösteriyor. Eğitim programları, sağlık hizmetleri, rehberlik faaliyetleri ve lojistik planlamada gösterilen titizlik, Türk hacı adaylarının memnuniyetini artırırken, Diyanet’i küresel alanda da örnek gösterilen bir kurum haline getiriyor.

Geri