Dişten pansumana, nakilden kan şekerine: Tüm hizmetler ücretsiz

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki sağlık merkezleri aracılığıyla 15 ayda 27 bin 219 vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti sundu. Sağlık İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarla vatandaşlara muayene, tedavi ve bakım hizmetleri sağlandı. KOLLESTEROL ÖLÇÜMÜ HİZMETİ BAŞLADI Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, belediyeye bağlı sağlık merkezlerini ziyaret ederek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Yeni başlatılan kolesterol kontrol hizmetini bizzat deneyimleyen Başkan Önal, kan vererek açlık kan şekeri ölçümünü de yaptırdı. Başkan Önal, şunları söyledi: “Sağlık hizmetleri, özellikle dezavantajlı kesimler için hayati önem taşıyor. Bayraklı’da yaşayan her vatandaşımızın sağlığını korumak bizim en temel görevimizdir. Ben de kendi kontrollerimi burada yaptırdım ve herkesi bu nitelikli, ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyorum.” KAPSAMLI VE KALİTELİ SAĞLIK DESTEKLERİ Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kliniklerde görevli doktor, diş hekimi, hemşire, acil tıp teknisyeni, fizyoterapist ve sağlık teknikerlerinden oluşan uzman kadro, randevu sistemiyle çalışıyor. Verilen hizmetler şunları kapsıyor: Rutin muayene Enjeksiyon Pansuman Evde doktor ziyareti Hasta nakli Ölüm raporu düzenleme Diş muayenesi Dolgu ve çekim işlemleri Kan şekeri ölçümü Kolesterol ölçümü (yeni hizmet) SAĞLIK MERKEZİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM BİLGİSİ Vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinden faydalanmak için (0232) 477 20 00 numaralı telefondan Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ulaşabilir. BAŞKAN ÖNAL: “TOPLUM SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR” Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, hizmetlerin önemine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: “Son 15 ayda 27 binin üzerinde vatandaşımıza ulaşmış olmamız çok değerli. Ben de bugün kendi sağlık kontrollerimi burada yaptırdım ve vatandaşlarımızın da bu ücretsiz hizmetlerden mutlaka yararlanmasını öneriyorum. Sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek kolesterol ölçümü hizmetimizi başlattık. Kalp ve damar sağlığını korumak için hayati öneme sahip bu hizmet, artık Jandarma Üstçavuş Sadık Akın Sağlık Evi’nde tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunulacak. Her 6 ayda bir yapılacak düzenli kontrol, sağlıklı bir ömür için küçük ama hayati bir adımdır. Ücretsiz evde bakım, hasta nakli, yaşlı destek hattı ve polikliniklerimizle halk sağlığı için her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”

Geri