Dilan Çıtak’tan plaj fotoğraflarına sert tepki

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bodrum’da polisin “dur” ihtarına uymayan ve aracını görevlilerin üzerine sürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, kendisiyle ilgili plajda çekilen fotoğraflara sosyal medyada tepki gösterdi. BABA-KIZ GERİLİMİ YENİDEN GÜNDEMDE İbrahim Tatlıses’in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak ile arası, geçen yıl çıkan tartışmalar sonrası bozulmuştu. İkili, kamuoyuna açık şekilde karşılıklı açıklamalarda bulunmuştu. “PSİKOLOJİK ŞİDDET” İDDİASI Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının kendisine psikolojik baskı uyguladığını iddia ederek şu ifadeleri kullanmıştı: “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli.” TATLISES’TEN SERT YANIT: “BİRİ HARİÇ” İbrahim Tatlıses ise yaptığı açıklamada, “Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim” sözleriyle Çıtak’a yanıt vermişti. SOSYAL MEDYADA TEPKİLER BÜYÜYOR Yaşananların ardından Dilan Çıtak’ın plajda çekilen görüntülerine sosyal medya kullanıcıları farklı tepkiler verirken, baba-kız arasında devam eden gerginlik tekrar gündem konusu oldu. SÖZCÜ

Geri