A
Admin
Yönetici
Yönetici
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Etkinlik Haftası, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen birbirinden renkli programlarla sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Üç gün süren etkinliklerde her yaştan vatandaş sanatla iç içe oldu. KÜÇÜK YILDIZLAR SAHNEDE PARLADI Etkinliklerin ilk gününde sahneye çıkan minikler, “Küçük Yıldızlar, Büyük Ezgiler” adlı konserde müzik yeteneklerini sergileyerek izleyenlerden büyük alkış aldı. Ailelerin yoğun katılım gösterdiği konser, minik sanatçılar için unutulmaz bir deneyim oldu. TİYATROSEVERLER "KADINLIK BİZDE KALSIN" İLE BULUŞTU İkinci gün ise Dikili Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen, Yılmaz Erdoğan imzalı “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Toplumsal mesajlar içeren oyundaki güçlü performanslar izleyenleri hem düşündürdü hem de eğlendirdi. RİTİM VE DANSLA GÖRKEMLİ KAPANIŞ Etkinliklerin finali ise “Kültürden Ritme” gösterisiyle yapıldı. Belediye dans kurslarına katılan farklı yaş gruplarından kursiyerlerin sahnelediği performanslar büyük ilgi gördü. Ritim, halk dansları ve modern dansların yer aldığı program izleyenlerden tam not aldı. "DİKİLİ’Yİ KÜLTÜRLE BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ" Etkinliğin ardından konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, sanata ve kültüre verdikleri önemi şu sözlerle dile getirdi: “Etkinlik Haftamızda belediyemizin her yaştan kursiyerlerinin göstermiş olduğu performanslarla keyifli ve unutulmaz anlar yaşadık. Etkinlikleri hazırlayan eğitmenlerimize, sahnede parlayan tüm kursiyerlerimize ve 3 gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dikili’mizi kültürle büyütmeye, sanatı her alanın bir parçası haline getirmeye devam edeceğiz.”