Didim merkezli yasaklı madde operasyonu: İki ilde eş zamanlı baskın

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Aydın'ın Didim ilçesi merkezli olarak Didim ve Şanlıurfa’da eş zamanlı gerçekleştirilen yasaklı madde operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. EV VE İŞ YERLERİNDE ARAMA YAPILDI Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında, yasaklı madde ticareti yaptığı belirlenen 2 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. EŞ ZAMANLI OPERASYON Didim ve Şanlıurfa’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evleri, iş yerleri ve üzerlerinde yapılan aramalarda 22 gram kokain, 35 gram metamfetamin ile suçta kullanıldığı değerlendirilen 2 cep telefonu ele geçirildi. BİRİ TUTUKLANDI, DİĞERİ SERBEST Şanlıurfa'da yakalanan Ş.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Didim’de yakalanan M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Jandarma ekiplerinin yasaklı madde ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalara devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Geri