Denizli’de dehşet: Çevik kuvvet polisi, eşini ve çocuklarını öldürüp intihar etti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde sabah saatlerinde korkunç bir cinayet ve intihar vakası yaşandı. Şırnak Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çevik kuvvet polisi, yıllık izin için ailesinin yaşadığı kayınvalidesinin evine geldi. Ancak, sabah saat 06:45'te, beylik tabancasıyla eşini ve 2 çocuğunu uyurken vurarak hayatlarını sonlandırdıktan sonra aynı silahı kendine çevirerek intihar etti. POLİS MEMURU, KAFALARINA ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ Şırnak’tan Denizli’ye gelen 35 yaşındaki polis memuru C.S. sabah saatlerinde eşi N.S. (33) ve çocukları Y.S. (7) ile D.S.’yi (2) uyurken kafalarına ateş ederek öldürdü. Olay sonrası, C.S. aynı silahı kullanarak intihar etti. SİLAH SESİNİ DUYAN KAYINVALİDE, KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ Silah sesini duyan kayınvalide H.K., evden çıkarak komşularından yardım istedi. Yardım çağrısının ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu, anne ve iki çocuğunun öldüğü, polis memurunun ise ağır yaralı olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak üzere yola çıkarılan C.S., yolda hayatını kaybetti. CİNAYETİN NEDENİ NE? Polis memuru C.S., iş yerindeki görevine başlamadan önce 6-7 milyon lira civarında borçları olduğu iddia ediliyor. İzne geldiğinde çevresinden borçlarını ancak kısmi olarak karşılayabilen C.S.’nin, bu sebeple bunalıma girerek cinayeti işlediği öne sürülüyor. Özellikle ailesini kayınvalidesinin yanında bırakıp yeni görev yerine gitmemesi, bu bunalımı derinleştiren etkenlerden biri olarak belirtiliyor.

Geri