A
Admin
Yönetici
Yönetici
Şarkıcı Deniz Seki (55), 2 ayda verdiği 15 kilonun ardından sosyal medya hesabından yaptığı mayolu paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Son hali, takipçilerinden yoğun beğeni aldı. “İĞNE KULLANMADIM, TAMAMEN KENDİ İRADEMLE ZAYIFLADIM” Zayıflama süreci hakkında konuşan Deniz Seki, herhangi bir tıbbi müdahaleye başvurmadığını belirtti. Seki, “İğne kullanmadım. Tamamen kendi irademle zayıfladım. Her istediğim yemekten 2-3 çatal alarak yedim. Günde 1 saat yürüyüş yaptım ve akşam saat 19.00'dan sonra hiçbir şey yemedim” dedi. INSTAGRAM’DA MAYOLU PAYLAŞIM Önceki gün Instagram hesabından mayolu pozlarını paylaşan ünlü şarkıcının son hali takipçilerinden beğeni topladı. Seki’nin zayıf görünümü sosyal medya gündemine oturdu. 55. YAŞINI ÖZEL BİR GECEYLE KUTLADI Deniz Seki, kısa süre önce 55. yaşını ailesi, yakın dostları ve sanat dünyasından isimlerin katıldığı özel bir geceyle kutladı. Organizasyon basına kapalı olarak gerçekleşti. 5 YILDIR GİZLEDİĞİ SEVGİLİSİ DE ORADAYDI Kutlamada Deniz Seki'yi 5 yıldır birlikte olduğu ve bugüne dek gizli tuttuğu sevgilisi yalnız bırakmadı. İsminin İrfan olduğu öğrenilen iş insanı, doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Seki’yi ilk kutlayan kişi oldu. SÖZCÜ