A
Admin
Yönetici
Yönetici
Pop müziğin güçlü ismi Demet Akalın, Alaçatı’nın yeni gözde mekanı Monarch Beach’in görkemli açılışında sahneye çıkarak yaz sezonuna damgasını vurdu. Berhat Taş, Kadir Atlı ve Ahmet Adıbeş ortaklığıyla hayata geçirilen Monarch Beach, şık tasarımı ve lüks atmosferiyle bölgenin eğlence anlayışına yeni bir soluk getirdi. Açılış gecesinde Akalın, geniş repertuvarındaki hit parçalarla misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. “Yerinde Dur”un Başarısı ve Şarkının Hikayesi Demet Akalın, özellikle son dönemin popüler şarkısı “Yerinde Dur”u seslendirerek büyük beğeni topladı. Şarkının ortaya çıkış sürecine dair samimi açıklamalarda bulunan sanatçı, Sefo ile iş birliğinin keyifli ve özgün bir şekilde geliştiğini anlattı. Akalın, Sefo’nun şarkıyı farklı bir perspektifle hazırlayıp, kendi rap kısmını ekleyerek projeye ayrı bir dinamizm kattığını belirtti. “Bu yaz benim böyle bir şeye ihtiyacım vardı” sözleriyle süreci özetleyen Akalın, şarkının Türkiye genelinde geniş bir dinleyici kitlesine ulaştığını ifade etti. Alaçatı’da Yeni Eğlence Merkezi Monarch Beach’in Önemi Monarch Beach, sadece yaz sezonunun değil, Alaçatı’nın da en çok konuşulan eğlence mekanı olma yolunda hızla ilerliyor. Mekanın lüks dekorasyonu ve kaliteli hizmet anlayışı, bölgedeki eğlence sektörüne yeni standartlar getirdi. Yaz boyunca birçok ünlü ismi ağırlamaya hazırlanan Monarch Beach, özellikle pop müzik sahnesinden güçlü isimlerle anılmaya başladı. Bu açılış, Alaçatı’nın turistik cazibesini artıran önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Demet Akalın’dan Yeni Hedef: Dünya Starı ile Düet Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Akalın, müzik kariyerine dair yeni hedeflerini de paylaştı. Son dönemde müzik dünyasında dikkat çeken isimlerden biri olan Kate Linn’in “Dame Un Grr” şarkısına da değinen Akalın, önümüzdeki dönemde bir dünya starıyla düet yapma isteğini dile getirdi. Bu yeni hedef, Akalın’ın uluslararası alanda da ses getirecek projeler için hazırlandığının sinyali olarak yorumlandı. Samimi ve Esprili Açıklamalarla Gecenin Renkleri Akalın, açılış gecesi boyunca basın mensuplarına verdiği yanıtlarla da dikkat çekti. Türkiye’de tatil yapan dünyaca ünlü model Irina Shayk’ın basından kaçma çabalarını “trajikomik” olarak nitelendiren sanatçı, Bodrum’daki yüksek fiyatlara yönelik sorulara ise esprili yaklaştı. “Ben lahmacunu evde yapıyorum. Koluna 30 bin euroluk çanta takıp sonra da lahmacun pahalı diyorsun!” sözleriyle gündeme esprili bir dokunuş kattı. Snob Magazin