Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde önemli mesajlar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirilen Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde önemli mesajlar verdi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan polis adaylarına tebriklerini ileten Erdoğan, emniyet teşkilatına ve şehitlere dair duygularını paylaştı. MEZUNLARA TEBRİK VE TEŞEKKÜR Erdoğan, “Akademideki eğitimlerini başarıyla nihayete erdiren tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Genç polisleri yetiştiren tüm hocalara, amirlere ve yöneticilere teşekkür eden Cumhurbaşkanı, emniyet teşkilatının fedakar mensuplarına da selamlarını iletti. ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainler tarafından şehit edilen özel harekat kahramanlarını anmak üzere yine o bölgede olduğunu belirtti. “O gece istiklal ve istikbalimiz uğrunda canlarını feda eden vatan evlatlarını yine rahmetle andık. Gururla hatırladık, her biri için dualar ettik. Aziz ruhlarına Fatiha’larımızı gönderdik.” dedi. Ayrıca, 1071’den bugüne vatan için canlarını feda eden tüm şehitlere rahmet dileğinde bulundu. POLİSLERE ÖĞÜTLERİ VE GÜVEN MESAJI Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevlerine başlayacak polis adaylarına önemli tavsiyelerde bulundu. “Görevlerine başlayacak polislerimizden şu hakikati asla unutmamalarını istiyoruz; üzerinizdeki üniformalar hiç tereddüt etmeden şehadete yürüyen yiğitlerin emanetidir. Taşıdığınız kimlikler bu ülkenin huzur ve emniyetinin tapu senetleridir.” diye konuştu. Erdoğan, polislerin milletin göz bebeği ve geleceğin güvencesi olduğunu vurgulayarak, “İstisnasız hepiniz, güvenlik güçlerimizin her bir mensubu, bu milletin göz bebeğidir, geleceğimizin güvencesidir.” dedi. MİLLETİN DUALARI SİZLERLE OLACAK Terörle mücadeleden çetelere karşı verilen savaşın önemine değinen Erdoğan, şunları söyledi: “Ne olursa olsun milletimizin duasının, devletimizin desteğinin sizlerle olacağını bir an olsun aklınızdan çıkarmayacaksınız. Unutmayın adaleti yaşatırsanız millet size sahip çıkar. Hakkı gözetirseniz devlet size omur verir. Vicdanlı davranırsanız bu aziz millet sizi hep başının üstünde taşır.” Erdoğan, şehit ve gazilere de şükranlarını sundu. “Vatan için canlarını ortaya koyarak mücadele eden tüm gazilerimize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyor, her birine hayırlı, sağlıklı, bereketli ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, şehit ve gazilerin ailelerine de teşekkür ederek, “Şehit ve gazilerimizi yetiştiren anne ve babaların o mübarek ellerinden öpüyorum.” dedi. (Gerçek Gündem)

Geri