Çocuklarının forması olay oldu: Fenerbahçe’de Tadic belirsizliği sürüyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hollanda kulübü Ajax, Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic hakkında resmi açıklamada bulundu. Kulübün CEO'su Alex Kroes, Ajax Life’a verdiği röportajda Tadic transferiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. FENERBAHÇE’DEN AJAX’A GERİ Mİ DÖNÜYOR? Dusan Tadic'in eski kulübü Ajax’a geri döneceği yönündeki iddialar yeniden gündeme geldi. Hollanda kulübüyle ismi bir süredir anılan tecrübeli oyuncu hakkında önemli bir gelişme yaşandı. FARIOLO ENGELİ KALKTI Ajax’ın eski teknik direktörü Francesco Farioli’nin daha önce veto ettiği Tadic transferinde yeni bir durum oluştu. Farioli, yüksek tempoda oynayan futbolcular istediğini belirterek bu transferi reddetmişti. Farioli ile yolların ayrılmasının ardından Tadic transferinin önünde teknik anlamda bir engel kalmadı. KROES: “TADIC’İ FARIOLO’YA ÖNERDİM” Ajax CEO’su Alex Kroes, kulübün transfer gündeminde olan Dusan Tadic hakkında şu ifadeleri kullandı: “Farioli'ye Tadic'in doğru bir transfer olabileceğini söyledim. Ona bu transferin nasıl olacağını sordum. Bunun hakkında güzel bir konuşma yaptık. Hepsi bu.” AİLE İŞARETİ Mİ VERDİ? Dusan Tadic’in eşi Dragana Tadic’in Instagram profil fotoğrafını değiştirmesi dikkat çekti. Çocuklarının Ajax forması giydiği bir kareyi profil fotoğrafı yapan Dragana Tadic, Hollanda kulübüne dönüş iddialarını güçlendirdi. KARİYERİNDE FENERBAHÇE DÖNEMİ Dusan Tadic, Süper Lig’deki kariyerine Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerle başlamış ancak son anda Fenerbahçe devreye girerek oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli formayla 108 resmi maça çıkan Sırp oyuncu, 29 gol atarken 35 asist yaptı. (FANATİK)

Geri