CHP Karabağlar’da Aksoy’dan adaylık sinyali... Mahallelerde tek kongrede çift listeli yarış bekleniyor!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hale YILDIRIM / GÜNDEME BAKIŞ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Başkanlığı için yaklaşan kongre sürecinde Ekincan Aksoy’un ismi kulislerde ‘ilçe başkan adayı’ olarak geçmeye başladı. Ekincan Aksoy, ilçe başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki iddiaları doğrulayarak, “Beni de arıyorlar bu konuda, örgütümüzün yakıştırması. Ne mutlu bize ki arkadaşlarımız bizi ilçe başkanlığına yakıştırıyor. İlçe başkanlığı çok onurlu bir görev ama benim şu an böyle bir açıklamam yok” dedi.

Karabağlar İlçe Başkanlığı’na hazırlanan bir diğer isim ise Vasfi Gülaslan.

MEVCUT BAŞKAN GÜLBOĞA YENİDEN ADAY

Mevcut ilçe başkanı Volkan Gülboğa da yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Gülboğa, "Atanarak geldiğim göreve seçilerek devam etmek istiyorum" ifadeleriyle adaylığını duyurmuştu.

DELEGE SEÇİMLERİ TEK LİSTELİ

Karabağlar'da ilçe kongresine giden süreçte mahalle delege seçimleri de sürüyor. Şu ana kadar seçimler tek listeyle ilerledi. Tek listeli mahalle delege seçimlerinin yapıldığı Karabağlar’da kongrenin birden çok adaylı olması bekleniyor.

Geri