CHP Karabağlar eski Başkanı Sözüpek: Hiçbir görevden kaçmayız!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hale YILDIRIM / GÜNDEME BAKIŞ - Karabağlar eski İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, geçtiğimiz aylarda il yönetimi tarafından görevden alınmıştı. Karabağlar’da 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Sözüpek’in mahallelerde de etkin olduğu biliniyor. Mahalle delege seçimlerinde aktif rol alan Sözüpek’ten adaylık sinyali geldi.

“HİÇBİR GÖREVDEN KAÇMAYIZ”

Sözüpek, “Ben meclis üyeliği yaptım, 2 dönem ilçe başkanlığı yaptım ve haksız yere görevden alındım. Tabi ki il yönetimimizin kararı, saygı duyuyorum. İlçe başkanlığı noktasında şu anda mahalle delege seçimlerimiz devam ediyor. Delege yapısı ortaya çıksın, arkadaşlarımızla oturup konuşacağız. Partimiz ve örgütümüz görev verirse, biz hiçbir görevden kaçmayız ama atadığımız arkadaşımızı göstereceğiz derlerse ona da saygı duyarım” dedi.

“YDK ÜYESİNİN ADAY OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

İlçe Başkan Adaylığı için ismi geçen Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ekincan Aksoy’un açıklamasının sorulması üzerine konuşan Sözüpek, “Herkesin aday olma hakkı vardır, kendi tercihidi ama YDK Üyesinin aday olacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“ÖRGÜT NEYLERSE GÜZEL EYLER”

Sözüpek açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“Büyükşehir belediye başkanımız var, genel başkan yardımcılarımız var, milletvekillerimiz var, bence bu işi örgüte bırakırlarsa örgüt en doğru seçimi yapacaktır. Çünkü partinin en masumu üyedir. Biz örgütün kantarına çıkarız, örgüt kimi seçerse başkanımız odur, örgüt ne eylerse güzel eyler.”

AKSOY NE DEMİŞTİ?

YDK Üyesi Ekincan Aksoy ilçe başkan adaylığı için, “Beni de arıyorlar bu konuda, örgütümüzün yakıştırması. Ne mutlu bize ki arkadaşlarımız bizi ilçe başkanlığına yakıştırıyor. İlçe başkanlığı çok onurlu bir görev ama benim şu an böyle bir açıklamam yok” demişti.

Geri