A
Admin
Yönetici
Yönetici
CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu, Aydın'da İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç dahil 6 gençlik kolları başkanını görevden aldı.
CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.
Bozkurt, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın istifa ettiğine ilişkin haberleri yalanladı.
Açıklamada, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç'ın da aralarında olduğu 6 gençlik kolları başkanının görevden alındığı belirtildi.
Görevden alma gerekçesi "partimizin ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı disiplinsiz tutum" olarak açıklandı.
Söz konusu kararın CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu kararıyla alındığı ifade edildi.
Bozkurt paylaşımında şunları dile getirdi:
Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın istifa ettiği haberi doğru olmamakla birlikte, partimizin ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı disiplinsiz tutumları nedeniyle;
Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve Yönetimi,
Karacasu İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Köşk İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Karpuzlu İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Nazilli İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Yenipazar İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulumuzca görevden alınmıştır.
CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.
Bozkurt, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın istifa ettiğine ilişkin haberleri yalanladı.
Açıklamada, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç'ın da aralarında olduğu 6 gençlik kolları başkanının görevden alındığı belirtildi.
Görevden alma gerekçesi "partimizin ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı disiplinsiz tutum" olarak açıklandı.
Söz konusu kararın CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu kararıyla alındığı ifade edildi.
Bozkurt paylaşımında şunları dile getirdi:
Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’nın istifa ettiği haberi doğru olmamakla birlikte, partimizin ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı disiplinsiz tutumları nedeniyle;
Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve Yönetimi,
Karacasu İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Köşk İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Karpuzlu İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Nazilli İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Yenipazar İlçe Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimi,
Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulumuzca görevden alınmıştır.