A
Admin
Yönetici
Yönetici
Uluslararası Fuar Katılımı ve Teknolojik Gelişim Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarlara katıldıklarını belirten BOLAT, endüstriyel zeminlerin dayanıklılığını artırmak ve kullanım ömrünü uzatmak için pazarladıkları makinelerle dikkat çektiklerini ifade etti. Endüstriyel zeminlerde eskimiş ve yıpranmış betonların kazınarak kullanıma açılmasını sağlayan makineler, fuarda büyük ilgi gördü. BOLAT, gelişen teknolojiye paralel olarak kumandalı ve uzaktan kumandalı makinelerle işçilik maliyetlerini düşürmeyi hedeflediklerini belirtti. Sektördeki bilinç seviyesinin giderek arttığını ve müşterilerin daha fazla teknolojiye yöneldiğini vurgulayan BOLAT, hızlı ve verimli çözümler sunduklarını söyledi. Genel Merkez ve Teknik Destek Firmanın Ataşehir Trespaşa’daki genel merkezinde 30’a yakın teknik personel görev yapıyor. 2500 metrekarelik kapalı alanda servis desteği ve teknik eğitim hizmeti sunduklarını belirten BOLAT, makine satışıyla birlikte müşterilere teknik eğitim ve uzun vadeli destek sağladıklarını ifade etti. Türkiye ve Yurt Dışı Açılımı Firmanın şu an İzmir ve Ankara’da şubeleri bulunuyor. Irak, Azerbaycan ve Bulgaristan’daki müşterileri ve bayileriyle uluslararası pazardaki ağlarını genişlettiklerini belirten BOLAT, gelecek hedeflerinin yurt dışında daha güçlü bir varlık göstermek olduğunu açıkladı. Makine Üretimi ve Yerli Üretim Vizyonu Firma, bazı makineleri yerli olarak üretse de, elmas uçlar ve bazı bileşenleri yurt dışından tedarik ediyor. BOLAT, tamir kimyasallarını kendilerinin ürettiğini ve uzun vadede Türkiye’de komple makine üretimi yapmayı hedeflediklerini belirtti. Gelecek Yatırımları ve Hedefler Ubeyde BOLAT, yakın gelecekte yeni bir fabrika yatırımıyla beton zemin makinelerinin Türkiye’de üretileceğini müjdeledi. Firmanın yerli üretimi artırarak yurt dışına açılmayı hedeflediğini belirten BOLAT, sektöre kaliteli, dayanıklı ve uygun maliyetli makineler sunmaya devam edeceklerini vurguladı.