A
Admin
Yönetici
Yönetici
Teslimat törenine, Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kıymak, Genel Müdür Serdar Özcan, Filo Müdürü Veysel Alp; Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Genel Müdür Ahmet Uğur, Satış Direktörü İnci Kaplan ve Satış Danışmanı Fatih Hasan katıldı. Taraflar, uzun vadeli iş birliklerini daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, törende yaptığı konuşmada Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda ile olan iş birliklerini önemsediklerini belirterek, filoya yapılan yeni araç katkısının iş birliğinin kalitesini yansıttığını dile getirdi. Bursa Ağır Vasıta Satış Direktörü'nden Açıklama Bursa Ağır Vasıta Satış Direktörü İnci Kaplan, Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda ile kurulan sağlam bağın sadece araç temini değil, aynı zamanda uzun vadeli bir iş ortaklığı olduğunu vurgulayarak, müşterilerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Isuzu ve Bursa Ağır Vasıta'ya Memnuniyet Dileği Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kıymak, Isuzu ve Bursa Ağır Vasıta ile olan iş birliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Isuzu'nun performansı ve dayanıklılığına güvenlerinin arttığını belirtti. Yeni araçların operasyonel süreçlere büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Isuzu'nun sağlam araçları, Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda'nın operasyonlarında önemli bir rol oynayacak. Yapılan bu teslimat, şirketler arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek devam edeceğinin habercisi oldu.