A
Admin
Yönetici
Yönetici
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla, Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na getirildi. Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanlığı görevine atandı. Resmi Devir Teslim Töreni Gerçekleşti İletişim Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Burhanettin Duran, görevini Fahrettin Altun’dan devraldı. Törende duygusal konuşmalar yapıldı ve yeni dönem için beklentiler paylaşıldı. Fahrettin Altun’dan Veda Mesajı Görevini devreden Altun, "Burhanettin Başkanımızla uzun yıllar birlikte çalıştık, araştırmalar yaptık ve kitap yazdık. Yanı sıra değerli bir dostluk ve kardeşlik kurduk. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye mücadelesinde omuz omuza yer aldık. Görevi kendisine teslim ediyorum, başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı. Burhanettin Duran’dan Yeni Döneme İlişkin Açıklama Görevini devralmanın kendisi için mutluluk kaynağı olduğunu söyleyen Duran, "Bu görev Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği kutsal bir sorumluluk. Fahrettin Altun’dan devralmak benim için ayrı bir gurur. İletişim Başkanlığı’nın güçlü ekibiyle tempolu bir çalışma yapacağız. Türkiye’nin uluslararası itibarını artırmak, dijital yatırımları ve diğer projeleri ileriye taşımak hedefimiz," dedi. Ayrıca, devlette devamlılık ilkesine vurgu yaparak, "Bayrağı daha ileri taşıyacağız ve Türkiye’nin sesi olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.