“BUNUN ADI KOSKOCA İHMAL, ŞİKAYETÇİYİM!”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Düzce’de zincir marketlerle ilgili şikayet zincirine bu kez fare ısırığı eklendi.

Kaynaşlı’da zincir marketten alışveriş yaptığı sırada ayağında bir acı hisseden 28 yaşındaki Fatma Gül Kırmızıkaya, o yöne doğru baktığında gözlerine inanamadı. Ayağının fare tarafından ısırıldığını gören bir çocuk annesi Kırmızıkaya, sağlık kuruluşuna başvurmasının ardından ilgili market hakkında şikayetçi oldu.

Whatsapp Image 2025 07 29 At 14.52.07 Kopya

“A 101’DEN ŞİKAYETÇİYİM ÇÜNKÜ BU BİR İHMAL

Öncü Haber’e yaşadığı mağduriyeti anlatan Kırmızıkaya, halk arasında "lağım faresi" olarak adlandırılan kemirgen tarafından ısırıldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“A101 adlı firmada alışveriş esnasında başıma gelen bir olay. Alışveriş yaparken ayağımda bir şey hissettim böyle yanma ile acı arasında bir şey en kötüsü, kedi zannettim ama fareydi ve ayağımı ısırdı. Ben de bağırdım o can havliyle ondan sonra çalışan kızlar farenin yanımdan geçtiğini düşündü çok fazla şey yapmadı. Bir çalışan geldi fareyi gördü o an ayağımdaki ısırılmayı da o fark etti. Sonra benim elim ve ayağım titremeye başladı telaş halindeydim, bu arada yeni doğum yaptım, emziren bir anneyim enfeksiyon riskim maalesef çok yüksek. Ben açıkçası A 101’den şikayetçiyim çünkü bu bir ihmal insan sağlığı ve benimle birlikte orada alışveriş yapan çocukta vardı, gıda ürünü dondurma alan bir çocuk da vardı. Bu benim gözümde büyük bir ihmal. Koskoca kurumsal bir market böyle bir şeyi göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Evet bu bir fare olmaz diye bir şey yok, her bir mağazada olabilir ama nedir bizim dikkatli olmamız gerekiyor. Bir de 2 hafta önce orası gıdaya kapanmıştı sebebi de fare olduğu yüzünden bu benim hoşuma gitmişti çünkü önemli bir şey biz buradan yiyecek alışverişi yapıyoruz.”

Whatsapp Image 2025 07 29 At 14.52.13 Kopya

“UYKU UYUYAMIYORUM, EMZİRDİĞİM İÇİN ÇOCUĞUMA BİR ŞEY OLDU MU DİYE KORKUYORUM”

Bu olaydan sonra psikolojisinin olumsuz etkilendiğini vurgulayan Kırmızıkaya, şöyle devam etti:

“Ben hala çok korkuyorum bu arada uyku uyuyamıyorum çünkü emziriyorum acaba çocuğuma bir şey oldu mu, geçer mi, bende bir viral enfeksiyon var mı? Sürekli işte sabunlu su ile yıkıyorum ayağımı, sirke sürüyorum ama işte yine de hala bir korku var. Doktora gittim dikkat edilecek 5 doz tetanoz aşısı vurulduğum için fare ısırıklarında kuduz aşısı vurulmuyor ilk dönemde ama tabii ki göz önünde bulunduracaksınız, enfeksiyonu vücudunuzda sezdiğiniz anda hiç beklemeden hastaneye geri geleceksiniz. Tekrar bakılıp kan verilmesi gerekiyormuş ve bugünde kan vermeye gideceğim zaten korkuyorum çünkü. Gerçekten dikkatli olsunlar.”

Whatsapp Image 2025 07 29 At 14.52.12 (1) Kopya

İLGİSİZLİK İSYANI: RESMEN “GİTSİN ŞİKAYETÇİ OLSUN” HAVASINDALAR

Market çalışanlarının durumdan haberdar ettiği bölge müdürünün duyarsızlığına da tepki gösteren talihsiz kadın, şunları kaydetti:

“Oradaki çalışanlardan biri galiba mağaza müdürüydü, bölge müdürünü aradı. Bölge müdürü “Hanımefendiyi bir 10 dakika bekletelim, hemen geliyorum.” demesi lazımdı ancak ilgilenmedi. Çok uzakta olduğunu düşünmüyorum. Bölge müdürü dediğin bu bölgelerde olması gerekiyor. İlgilenme sıfır kendi imkanlarımla gittim ben hastaneye, resmen “Gitsin şikayetçi olsun” havasındalar. Çok önemsediklerini düşünmüyorum, önemseselerdi eğer ki gıda alışverişi devam ettirilmezdi diye düşünüyorum. Düzce halkına da söylemek istediğim şey herkes hakkını savunsun, biz sürekli gerçekten Düzceliler olarak her şeyi örtbas etmeye çok fazla alışmışız, her şeyi susmaya, köşemize çekilmeye, ben susmak istemiyorum, ben artık gerçekten rezil olsunlar istiyorum. Siz market zincirisiniz normal bir market değilsiniz ki dikkat etsinler.”

Whatsapp Image 2025 07 29 At 15.07.09 Kopya

Haber: Liva Ünsal

Kameraman: Oğuzhan Bal

Geri