Bülent Ersoy'dan “ekonomik araç” haberlerine sert yanıt! O araç Bülent Ersoy’un muydu? Gerçek ortaya çıktı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İstanbul trafiğinde turuncu bir araçla görüntülenen Bülent Ersoy, sosyal medyada çıkan “ekonomik araçla dolaşıyor” yorumlarına açıklık getirdi. Diva, bu yorumlara sosyal medya hesabından sert ifadelerle yanıt verdi. GÜNDEM OLAN ARAÇ AÇIKLAMASI Kapüşonlu ve gözlüksüz haliyle İstanbul trafiğinde görüntülenen Ersoy’un içinde bulunduğu turuncu araç, sosyal medyada dikkat çekti. Bazı haber siteleri, bu kareleri “ekonomik araçla dolaşıyor” başlığıyla servis etti. SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA GELDİ Çıkan iddialara sessiz kalmayan Bülent Ersoy, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dünkü gazetelerin bazılarında ve de bazı sosyal medya portallarında haber yapılıp yayınlanan yazılarınızla öldürdünüz gülmekten beni vallahi… Zira ekonomi ve ben bu dünyada yan yana gelemeyecek kuzey ve güney kutbu kadar birbirlerinden ayrı söylemler ve de yakıştırmalar bunlar!!! Zira... hayatımın hiçbir döneminde ekonomik olmadım, ekonomik yaşamadım!!! Ayrıca haberlerinizdeki yazmış olduğunuz yazılarınızda da bahsetmiş olduğunuz üzere o araba da benim değil, saç tasarımcım, makyörüm ve genel sahne koordinatörüm sevgili Paris Mehmet Yiğit'e ait bir araçtı o arabada!!! Aslında sizler de çok iyi tanırsınız Paris Mehmet'i. Umarım bir şaka yapmak istediniz herhalde bana…” BORÇ AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ Bülent Ersoy, birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir kişiye 16 bin TL borç verdiğini duyurmuştu. “Benden yalvar yakar istediniz, insani duygularla verdim” sözleriyle duygusal baskıya maruz kaldığını belirtmişti. Paylaşımını banka dekontlarıyla destekleyen Ersoy, gelen yorumlar üzerine bu içeriği silmişti. ANTALYA’DAKİ VİLLASINDA DÖNER TEZGAHI KURDURDU Bu paylaşımın ardından Diva, yaz tatilini geçirdiği Antalya’daki villasının havuz başına döner tezgahı kurdurmasıyla gündeme geldi. Ankara’dan özel olarak getirttiği döner ustası, havuz başında misafirlere servis yaptı. Bülent Ersoy ise bu anları keyifle izledi. HABERLER.COM

Geri