A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bilen bilir, spor alanlarında hakemlik ile spor yazarlığı sayesinde yaşayabileceğimiz her türlü oluşumu, paylaşımı yaşadık yaşıyoruz. Şükürler olsun, sağlıkla, huzurla. Yıllar birikim yapıyor, düşünüyoruz. İçindeyiz adeta. Kuralları uygulasak da biz de bir insanız, sempatik olamasak da çoğu zaman empati yapıyoruz. Gayretimiz var. Her yaştaki kategorilerde yer aldık, yaşatana minnetle. Güzel insanların yer aldığı sağırlar duymazlar ligleri, ardından yaşı ilerlemiş manevi olarak doymuşların veya doymamışların ligi. Büyük saha ve halı saha maçlarını turnuvalarında, lig maçlarında terk döktük, emek verdik organizasyonlarında yer aldık. Gel de yazma şimdi. Gözlemci olmadım, olmam, zaten istesem de olmam yaş nedeniyle. Pişman da değilim. Böylesi daha güzel spora hizmette. Her çeşit ve renk liglerde yer alırken, bir tek ampute liglerinde yer alamadık. Olmadı, başlayamadım. O alana da girebilesiydim keşke, sağlık olsun. Yüreğim dostlarla, arkadaşlarımla. Barış Telli kardeşimden bu yana, hep merak ettim, öğrendim. Maçlarını izledim. Ampute futbolun emekçileri, emektarları liyakatli spor insanları Evren Uyanık ile Polat Doğan'ın da hakkını yememek gerek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün ardından, İzmir Ege Gücü Ampute Spor Kulübü'nü kurdular. İlk yılda şampiyonluğa ulaştılar. İBBSK'da da büyük gurur yaşadılar, yaşattılar. Sizler de takip edebilirsiniz. Maçları Dr.Behçet Uz Rekreasyon Alanı Futbol Sahası'nda oynuyor. Altındağ'da Atatürk Stadı'na yakın olsa da tepede. Ulaşım biraz zor, yürünmez. Çok merkezi olan, Atatürk Stadı Spor Kompleksi'nde özel yer bulunmaz mı acaba ? İstenirse olur mu, zoru başaranlar bunu da yapar. Metro ve tramvay çok yakın, otobüsler de öyle. YEVA, MELEKLERİN ABİSİ, TEKNİK ORTOPEDİ İzmir Ege Gücü Ampute Spor Kulübü'ne maddi, manevi destek şart. Maddi derken, yüksek prim, transfer filan değil kast ettiğim. Bir açığı kapatmak, bir engeli aşmak, atlatmak çok önemli. Kulübü iki kafadar kurdu, uyum içinde devam ettiriyorlar, maşallah diyelim. Kulüp Başkanı Evren Uyanık ile başkan yardımcısı Polat Doğan. Modern zamanlarda sponsor deniyor. Geçmişte mahalle bakkalı, manavı, kahvecisi olurdu. Top, forma, ulaşım onlardan sorulurdu. Batmadılar, işlerini de ihmal etmediler. Bereketi geldi. Satışları, müşterileri artsın diye de yapmadılar, rahmetle, şükranla. Üç büyük destekçisi var. Kurumsal, firma olarak Teknik Ortopedi, Yeva Turizm ile Meleklerin Abisi yardım Derneği. Şahıs isimlerini öne çıkarmak da bizim işimiz, gücümüz. Sağ olsunlar var olsunlar. Teknik'den Umutcan Ünlü ile Mustafa Ünlü. Yeva'dan Güngör Saltan, MAİYD'den Yasin Kirazlı, iyi ki varsınız. 1.lige yükselen ekibi de yazalım. Çünkü sahada yer alanlar onlar. Şampiyon kadro; Kaleciler, İsmail Orçun Toprak, Bülent Ezel Kahraman ile Enes Yasin Coşkun. Oyuncular; Reşat Turan, Ramis Yeşilyurt, Mehmet Nezir Esen, Aslan Çelenk, Gürcan Çilingirler, Mohammed Eslam Eissa. Malzemeden sorumlu; Berkay Aydın. Yönetim; Evren Uyanık, Polat Doğan, Emine Uyanık, Erman Uyanık, Melike Uyanık, İlknur Doğan, Gökhan Katrancıoğlu. Aile kulübüdür İzmir Ege Gücü başka türlü de olmaz, illaki de mahallenin bakkalı gibi olmak da şart. Görünür olmasa da. Evren başkanımın, eşi, kardeşi, yengesi de yönetimde çalışıyorlar. Evlat ile yeğen de sahaya geliyor. Baba da çok önemli, genetik. Bucaspor forması giyen efsane isim Nail Uyanık ampute futbola ve de ailesine tam destek veriyor. Maçlara gitmesi yeter. Teşekkür herkese, teşekkürler Nail amcam. Emeğinize, yüreğinize sağlık, yaşasın ampute futbol. Yaşasın İzmir Ege Gücü.