Bucalı genç futbolcular Zafer Kupası için sahaya çıkıyor

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Buca Belediyesi, ilçedeki amatör futbol kulüplerini desteklemek ve çocukların spora yönelmesini sağlamak amacıyla Zafer Kupası düzenliyor. Turnuva, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında gerçekleştirilecek.

U14 KATEGORİSİNDE 20 TAKIM YARIŞACAK

Buca’da bulunan U14 kategorisindeki 20 amatör futbol takımı, 18 – 29 Ağustos tarihleri arasında Buca Belediyesi Yenigün Spor Tesisleri’nde mücadele edecek. Turnuvada yaklaşık 450 amatör futbolcu sahaya çıkacak.

ŞAMPİYONLARA KUPALAR BAŞKAN DUMAN’DAN

Turnuva sonunda şampiyon takımlara kupaları Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman tarafından takdim edilecek. Etkinliğin Zafer Bayramı ruhuna uygun bir şekilde, dostluk ve beraberlik içinde geçmesi hedefleniyor.

BAŞKAN DUMAN’DAN DAVET

Tüm Bucalıları turnuva heyecanına ortak olmaya çağıran Başkan Duman, şu mesajı verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bu vatanı bizlere armağan ettiği büyük zaferin 103. yıl dönümünde gerçekleştireceğimiz bu turnuvayla çocuklarımızın sporla iç içe, sağlıklı ve dostluk dolu bir ortamda yetişmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Turnuvaya katılan tüm amatör futbol takımlarımıza başarılar dilerken, geleceğin yıldızları olacak tüm sporcu çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Yenigün Spor Tesisleri’mizdeki futbol coşkusunun, Zafer Bayramı ruhuyla birleşerek unutulmaz anlara sahne olacağına inanıyorum.”

Geri