“Bu yazın hit parçası daha çıkmadı” diyen Doğulu'dan dikkat çeken açıklamalar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü DJ ve aranjör Ozan Doğulu, yüzen disko olarak bilinen Bodrum Club Catamaran'da performans sergiledi. Mekanın kalabalık olmasıyla ilgili konuşan Doğulu, sahneden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Konserler güzel gidiyor. Çok eski tatlarımız ne yazık ki yok ama biz yine de iyiyiz. Herkeste bir huzursuzluk var, bir tam eğlenecekler, eğlenemiyorlar, açacağız hepsini çözeceğiz." “TATİL DEĞİL, İŞ İÇİN BURADAYIM” Tatil mi yoksa iş mi yaptığı sorulan Doğulu, Bodrum’daki varlığına açıklık getirdi. DJ, "İşle tatil hep karışık. Bodrum'dayım deyince, 'İyi tatiller' diyorlar. Tatile gelmedik halbuki... İşimizi seviyoruz, hem dinleniyoruz hem çalışıyoruz" dedi. DOLANDIRICILIK İDDİALARINA NET CEVAP 12 milyon TL dolandırıldığı yönündeki haberler hakkında konuşan Doğulu, iddiaları yalanladı. Konuya dair kısa bir açıklama yapan Doğulu, "Duyamıyorum. Yok öyle şey. Gereksiz konulara girmeyelim" şeklinde konuştu. “BU YAZIN ŞARKISI HENÜZ ÇIKMADI” Doğulu’ya yöneltilen “Bu yazın en iyi şarkısı hangisi?” sorusuna yanıtı dikkat çekti. DJ, "Bence daha güzel şarkı çıkmadı. Ne ben yaptım ne de başkası yaptı" ifadelerini kullandı. DEMET AKALIN VE SEFO’YA TEBRİK Demet Akalın ile Sefo’nun birlikte seslendirdiği “Yerinde Dur” şarkısı hakkında da görüş belirten Doğulu, "Güzel düet yapmışlar. Tebrik ederim. İyi gidiyorlar" dedi. HERA ASLAN’IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU Ozan Doğulu, sevgilisi Hera Aslan’ın sağlık durumuna dair soruları da yanıtsız bırakmadı. Son gelişmeleri şu sözlerle aktardı: "Halen rahatsızlığı var ama daha iyi... Bulunamıyordu hastalığı, bulundu şimdi rahatladık biraz." SNOB MAGAZİN

Geri