Bu kavga daha çok su götürür! Nedim Şener de şikayetçi oldu!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Tartışmaların odağında yer alan isim olan Mücahit Birinci ile İBB soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan Murat Kapki arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda Hürriyet yazarı Nedim Şener’in de adı geçtiği öne sürüldü. Bunun üzerine Şener ile Birinci birbirine girdi.

haberine göre; Mücahit Birinci "Sıkletim değil" diyerek Nedim Şener’le ilgili suç duyurusunda bulunmayacağını açıklarken, Şener, Birinci’yle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Mcahit Birinci

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İBB operasyonunda tutuklanan iş insanı Murat Kapki'yi yalancı tanıklığa zorlamadığı iddiasının ardından birbirine giren Hürriyet giren Hürriyet yazarı Nedim Şener ile Mücahit Birinci hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Şener, Birinci'den şikâyetçi oldu.

Tartışmaların odağında yer alan isim olan Mücahit Birinci ile İBB soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan Murat Kapki arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda Hürriyet yazarı Nedim Şener’in de adı geçtiği öne sürüldü. Bunun üzerine Şener ile Birinci birbirine girdi.

Senin gibi sinsi bir alıntıyla yetinmem mahkemeye veririm, verdim de
Peki sana “fonlanmış FONdip yapmış” dediğinde ne yaptın 😂

— Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010)

haberine göre; Mücahit Birinci "Sıkletim değil" diyerek Nedim Şener’le ilgili suç duyurusunda bulunmayacağını açıklarken, Şener, Birinci’yle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Geri