Bostanlısporlu Mert Türkiye Şampiyonluğuna hazırlanıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bostanlıspor’un 10 yaşında gelecek vaat eden muay thai sporcusu Mert Uyanıker, 26-31 Ağustos tarihlerinde Kars Sarıkamış’ta düzenlenecek Türkiye Çocuklar Muay Thai Şampiyonası’na Tayland’da hazırlandı. İzmir’den Tayland’ın Phuket Adası’na 7 bin 853 kilometrelik yolu 10 saatte kateden Mert, burada ülkenin en önemli muay thai kamp merkezinde çalışmalar yaptı. İKİ ÖZEL MAÇTA RİNGE ÇIKTI Tayland kampında yoğun antrenmanların yanı sıra iki özel maça da katılan Mert Uyanıker, karşılaşmalardan beraberlikle ayrıldı. Küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan Mert, bu alandaki ilk adımlarını Bostanlıspor antrenörü olan babası Aytaç Uyanıker’in teşvikiyle attı ve kısa sürede ringlere alıştı. “RAKİPSİZ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM” Hazırlıkların tamamen Sarıkamış’taki şampiyona için olduğunu vurgulayan Aytaç Uyanıker, “mert bu şampiyonaya katılacak ve yaş grubunda rakipsiz olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar spor salonunda bu sporu yaparak büyüdü. Hedefi profesyonel olup dünya çapında ses getirmek” dedi. “HEDEF BELLİ” Bir ay boyunca Phuket’te, dünyanın en ünlü muay thai kamp merkezlerinden birinde hazırlandıklarını söyleyen Aytaç Uyanıker, “hedef belli. Şaşacağını da tahmin etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Geri