Bornova Belediyesi'nden miniklere kırtasiye desteği

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bornova Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilkokula başlayacak öğrencilere kırtasiye desteği sağlayacak. “Kırtasiye desteği bizden, hayaller sizden” sloganıyla duyurulan uygulama ile çocukların eğitim hayatına daha güçlü bir başlangıç yapmaları hedefleniyor.

Bornova Belediyesinden Miniklere Kirtasiye Destegi (3)

BAŞVURULAR 22 AĞUSTOS’TA SONA ERİYOR

Kırtasiye desteği için başvurular 18 Ağustos’ta başladı ve 22 Ağustos’ta sona erecek. Kırtasiye setlerinin dağıtımı ise 25-29 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru ve dağıtım noktası olarak Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü belirlendi.

Bornova Belediyesinden Miniklere Kirtasiye Destegi (1)-1

BAŞVURU KOŞULLARI

Destekten yararlanabilmek için öğrencilerin ilkokul 1. sınıfa başlamış olması gerekiyor. Öğrenci belgesi ibraz edilmesi ve velinin nüfus cüzdanı ile başvuruda bulunması şart koşuluyor.

BAŞKAN EŞKİ’DEN EĞİTİM MESAJI

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, eğitimde fırsat eşitliğinin önemine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: “Her çocuğumuzun eşit koşullarda eğitim alabilmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamanın yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biri olduğuna inanıyorum. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmesi için onların yanında olmaya devam edeceğiz.”

Geri