Bir Zamanlar İstanbul dizisinin yeni bölümünde Seher ve Ali ilişkisi çıkmaza giriyor! Şimdi neler olacak?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ekranların yeni dizisi Bir Zamanlar İstanbul'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, dizinin 15. bölümünde neler olacak? İşte detaylar... Bir Zamanlar İstanbul dizisinin 15. bölümünde neler olacak? Ali, Çetin’in “Ali beni itti!” şeklindeki sözleriyle suçlu konumuna düşer ve doğrudan nezarete alınır. Ancak Tahir’in gösterdiği sert tepki, olayın sadece görünen kısmından ibaret olmadığını düşündürür. Çetin, hastanede bilincine kavuştuğunda herkesi şaşırtan bir adım atar: Ali’yi suçlayan ifadesini geri çeker. Peki ama neden? Gerçekten hatırladıkları mı değişmiştir, yoksa birileri onu konuşmaması için baskı mı yapmıştır? Ferhat, organ mafyasının elinden kurtarılmayı beklerken; Gökhan, dağılan ailesini yeniden bir araya getirme çabasındadır. Ancak eline yüzüne bulaştırdığı işler, onu bambaşka bir krizin ortasına sürükler. Basit bir kot teslimatı gibi görünen bir olayın yasa dışı bir planın parçası olduğu ortaya çıktığında, Gökhan bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Öte yandan Celal, Elif’e karşı hissettiklerini gizlemeye çalışsa da, atölyeye düzenlenen baskın karşısında sessizliğini koruyabilecek midir? Ali serbest kaldıktan sonra, Bekir’in ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak için harekete geçer. Ancak eksik deliller ve konuşmaktan korkan tanıklar yüzünden iş sandığından çok daha zor hale gelir. Çetin ve Tahir, Ali’nin adım adım gerçeğe yaklaşmasından rahatsız olur ve onu susturmanın yollarını aramaya başlar. Ali’nin karşısına yeni tehlikeler çıkar. Üstelik Seher ile ilişkisi de büyük bir çıkmaza girer. Seher, Ali’nin babasına dair şüpheleri nedeniyle hayal kırıklığı yaşar ve güvenini kaybeder. Parmağındaki yüzüğü çıkarır ve Ali’ye geri vererek hayatına bambaşka bir yön vermek ister. Yurt dışındaki bir programa katılma kararı alan Seher, geçmişi geride bırakma arzusundadır. Aynı anda Ali de hiç beklenmedik bir kişiye şaşırtıcı bir teklifte bulunur. İki ayrı yol, iki ayrı başlangıç… Peki bu gerçekten bir son mudur, yoksa onları bir arada tutan bağ her şeyin üstesinden gelmeye yetecek kadar güçlü müdür?

Geri