Bir günlüğüne asker olan engelli bireyler, vatan sevgisini yürekten yaşattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sivas İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen temsili askerlik töreni, duygusal anlara sahne oldu. 9 engelli bireyin katıldığı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, katılımcılar Türk Bayrağı’na el basarak yemin etti. Yemin sonrası engelli bireylere teşekkür belgeleri takdim edildi. AİLELERDEN ANLAMLI DESTEK Törene katılan aileler, çocuklarının bu anlamlı gününde yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadı. Asker üniforması giyen çocuklarıyla hatıra fotoğrafları çektiren aileler, törenden büyük bir gururla ayrıldı. VATANDAŞTAN DUYGU DOLU MESAJLAR Nazmiye Türker törende yaşadığı duyguları şu sözlerle ifade etti: “Devletimizden Allah razı olsun. Türk milletimizden gurur duydum. Çok duygusal anlar yaşadım.” Münevver Coşkun ise, “Cennet vatanımızı ve şanlı ordumuzu rabbim korusun. Çocuklarımızla yakından ilgilenildiği için çok duygulandım” dedi. VALİ ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR Katılımcılardan Hasan Coşkun, organizasyon için teşekkür ederek, “Bu törene katıldığım için çok mutluyum. Duygu dolu anlar yaşadım” dedi. Emin Karadağ ise Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’e teşekkürlerini ileterek, “Çocuğumla gurur duydum. Böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için minnettarım” diye konuştu.

Geri