A
Admin
Yönetici
Yönetici
İstanbul'da Sancaktepe Belediye binasının önünde, binlerce kişi kanseri yenen 4 yaşındaki Ali Asaf için balon uçurdu. Etkinliğin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) ve CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı aday Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'e cezaevinden mesaj gönderdi. "BENİM İÇİN DE BALON UÇURMANIZI İSTİYORUM" İmamoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı: "Sevgili Alper Yeğin kardeşim, Kıymetli Başkanım; Televizyonda gözlerim dolu dolu Ali Asaf yavrumuz için düzenlediğiniz, muhteşem kutlamayı izledim. Belediye Başkanımız olarak toplumsal vicdanı, sevgiyi, saygıyı umudu sıcacık çocuk sevgisini herkese hissettiren bu buluşma için sana ve bütün ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Benim için Ali Asaf'a kocaman sarılmanı, özgür günlerimizde bizi buluşturmanı ve de yavrumuzla benim için de balon uçurmanızı istiyorum. Sevgi ve saygılarımla." Değerli Ekrem Başkanım, Gökyüzüne umutla bıraktığımız o balonlarda, bir çocuğun hastalığı yenme sevinci vardı… Sizin o güzel yüreğinizden gelen mesaj ile bugünü çok daha anlamlı kıldı. O balonlar özgürlük hayali kuran herkesin dileğini de taşıdı gökyüzüne. O büyük gün… pic.twitter.com/iCo9sVArsN — Alper Yeğin (@alperyegin_) May 25, 2025