Bingöl’deki Sürücü Kursları Trafik Kazalarını Önlemek İçin Bir Araya Geldi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bingöl’de faaliyet gösteren ALTERNATİF, BİN-SÜR, DİKKAT, GÜNBEY, MİHENK, KAMPÜS ve KATMAN adlı yedi sürücü kursunun işletmecileri, ildeki artan trafik kazalarını önlemek amacıyla bir araya geldi. Toplantıda, trafik kazalarının temel nedenleri detaylı bir şekilde ele alınarak, kazaların önlenmesi için yapılabilecekler tartışıldı. Kurslar, sürücü hatalarını en aza indirmek ve daha güvenli yollar için ileri sürüş tekniklerini eğitim programlarına dahil etme kararı aldı. Eğitim süreçlerine daha büyük bir titizlik gösterileceği belirtilerek, sürücü adaylarının daha bilinçli ve güvenli bir şekilde eğitim alacakları vurgulandı. Sürücü belgesi almak isteyen adaylara şu önemli çağrılar yapıldı: Kurslarla imzaladığınız sözleşmeleri dikkatlice inceleyin, Haklarınızı öğrenin, Alacağınız hizmetin kapsamını sorgulayın. Ayrıca, eğitim süreçlerini yakından takip etmelerinin önemi vurgulandı. Bu adımlar, sürücülerinin hem güvenliğini sağlamak hem de bilinçli bir sürücü olmalarını sağlamak adına büyük önem taşıyor. Bingöl’ün, Türkiye’de trafik kazaları bakımından en riskli illerden biri olduğu ifade edilirken, bu durumun sürücü kurslarını daha fazla sorumluluk almaya teşvik ettiği belirtildi. Bundan böyle, kurslar daha detaylı ve dikkatli eğitimlerle, sürücüleri yola en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yapacaklarını duyurdu. Bingöl Valisi Sayın Ahmet Hamdi Usta ve Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Özel’e, sürece desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Ayrıca, tüm vatandaşlar, güvenli yollar için bu ortak çabaya katkı sağlamaya davet edildi.

Geri