Bingöl'de Okul Öncesi Yılsonu Şenliği Heyecanı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bingöl'ün Genç ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Öncesi Yılsonu Eğitim Şenliği' yoğun katılımla yapıldı. Genç Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinliğe Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Kaya, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan atölye çalışmaları, el emeği ürünlerin sergilendiği şenlikte miniklerin sahnelediği gösteriler büyük beğeni topladı. Miniklerin el becerilerinin sergilendiği standları inceleyen Kaymakam Güzel, yakından ilgilendiği minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Şenlikte, oyun hamuru çalışmaları, yüz boyama, sanat etkinlikleri, piknik organizasyonu ve müzik dinletileri gibi bir çok etkinlikle doyasıya eğlenen miniklerin sergilediği performans göz doldurdu. Kaymakam Güzel, yaptığı konuşmada, “Eğitimin temel taşı olan okul öncesi eğitimin önemini vurgulayan bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, minik yavrularımızı tebrik ediyorum” dedi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Geri