Binali Yıldırım’dan İzmir’e eğitim seferi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hayırseverlerin İzmir’de eğitime katkılar devam ederken, bu çalışmalara devletin ileri gelenleri de destek veriyor. Bu çerçevede Son Başbakan ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, partisinin MKYK üyesi Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri, İl Başkanı Bilal Saygılı ve Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve partililerle birlikte Gökdere Mahallesi’ne giderek hayırseverler tarafından inşa edilen Gökdere İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Menemen AK Part İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, “Menemen Belediyesi olarak en çok önem verdiğimiz, her şeyin önüne koyduğumuz konu eğitimdir. Okullarımızın yenilenmesi, çoğaltılması, donanımı, öğretmenlerimizin ihtiyaçları, evlatlarımızın geleceği ve kıymetli velilerimizin talepleri bizim için her zaman birinci önceliktir. Bugün Göktepe mahallemizde hayırseverlerimiz tarafından yapımı hızla devam eden ilkokul inşaatını, Türkiye Cumhuriyetimizin son Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, AK Parti MKYK üyemiz Sayın Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı, İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Sadık Doğruer, Menemen Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz ile birlikte ziyaret ettik. Bu okul, sadece bir bina değil; çocuklarımızın geleceğine açılan kapı, ailelerimizin umut kaynağı, Menemen’in yarınlarına atılan güçlü bir adımdır. Yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Menemen’de eğitimi daha ileriye taşımak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Çünkü biz, geleceğe yatırımı okuldan başlatan bir belediyeyiz” yazdı. Binali Yıldırım’ın bölgede bazı özel ziyaretler de yaptığı öğrenildi.

Geri