Biletler çıkar çıkmaz tükendi: Timberlake İstanbul'u salladı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Dünya yıldızı Justin Timberlake, 11 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranlarıyla buluştu. 2025 dünya turnesi kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'nda sahne alan sanatçı, seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir geceye imza attı. Konser öncesinde stadyum çevresinde metrelerce kuyruk oluştuğu görüldü. TIMBERLAKE SAHNEYE ÇIKTI, HAYRANLAR MEST OLDU Müzik dünyasının dev ismi Justin Timberlake, uzun bir aranın ardından İstanbul'da hayranlarının karşısına çıktı. İTÜ Stadyumu'nu dolduran binlerce kişi, sanatçının enerjik performansıyla coştu. Konser alanı, Timberlake'in hit şarkılarıyla yankılanırken, seyirciler unutulmaz anlar yaşadı. BÜYÜK BULUŞMA: ON BİR YIL SONRA YENİDEN İSTANBUL Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, on bir yıl sonra İstanbul'da konser verdi. Sanatçı, 2025 dünya turnesi kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'nda sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Timberlake'in performansı, stadyumu dolduran binlerce kişiyi mest etti. METRELERCE KUYRUK: SAATLER ÖNCE STADYUMA AKIN Konser başlamadan saatler önce, Justin Timberlake hayranları stadyuma girmek için metrelerce kuyruk oluşturdu. Binlerce kişi, sevdikleri sanatçıyı izlemek için büyük bir heyecanla bekleyişini sürdürdü. "KONSER İÇİN KAŞ’TAN GELDİM" Konsere katılanlardan Meltem Abalı Serttaş, duygularını şöyle dile getirdi: "Ben 41 yaşındayım, gençlik yıllarından beri dinlediğimiz birisi. Biz de iki tane çocuğumuzu annelerimize bırakıp kocamla birlikte kaçtık, buraya Kaş’tan geldik. Çok heyecanlıyım, mutluyum. Bir an önce sıra bitsin içeri girelim." "İLK BİLETLERİ ALANLARDANIM" Lurin Çalıkuşu ise heyecanını şu sözlerle paylaştı: "Ben çok mutluyum buraya geldiğim için. Çok heyecanlıyım. Babam söyledi geleceğini, çok heyecanlandım. Zaten küçüklükten beri çok seviyorum Justin Timberlake. Umarım her şey çok güzel olur, çok sıkışık olmaz 40 bin kişi gelecekmiş. Çıktığı anda aldım biletleri." "KIZIMLA BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM" Tuğba Göcen, konsere kızıyla birlikte geldiğini belirterek şunları söyledi: "Gençliğimin en önemli isimlerinden bir tanesiydi. Yurt dışında izlemeyi hayal ediyordum hep, sonra baktım Türkiye’ye geliyor hemen bilet aldık. Kızımla birlikte bugün şarkılara eşlik edeceğiz." SÖZCÜ

Geri