A
Admin
Yönetici
Yönetici
Başrollerini Devrim Özkan ve Bige Önal’ın paylaştığı "Her Şey Yolunda" filmi için çekimler sürerken, ekip geçtiğimiz günlerde korku dolu bir yolculukla gündeme geldi. Bodrum'a gitmek üzere yola çıkan oyuncuların içinde bulunduğu uçak, havada yıldırıma yakalanarak büyük bir tehlike atlattı. Olay sonrası konuşan Bige Önal, yaşadığı travmayı samimi sözlerle anlattı. Yıldırım Paniği Uçakta Büyük Korkuya Neden Oldu "Her Şey Yolunda" film ekibini taşıyan uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra beklenmedik bir hava muhalefetiyle karşılaştı. Meteorolojik koşulların hızla kötüleştiği sırada uçağa yıldırım isabet etti. Yaşanan olay yolcular arasında paniğe yol açarken, kabin görevlilerinin hızlı ve profesyonel müdahalesi sayesinde kriz büyümeden kontrol altına alındı. Pilotun soğukkanlı tavrı, uçaktaki kaosun daha fazla tırmanmasını önledi. Devrim Özkan ve Bige Önal Gözyaşlarına Hakim Olamadı Yolculuk sırasında yaşanan yıldırım çarpması, oyuncu kadrosunu derinden etkiledi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, başrol oyuncuları Devrim Özkan ve Bige Önal olayın hemen ardından gözyaşlarına hâkim olamadı. Özellikle uçuş korkusu olan yolcular için zorlu bir deneyim haline gelen bu anlar, uçakta bulunan herkesin hafızasına kazındı. Bige Önal: "Fobim Yok Ama Kolay Bir An Değildi" Olayın ardından bir süre sessizliğini koruyan oyuncu Bige Önal, ilk kez İstanbul'da kameralara konuştu. Yaşadığı korkuyu saklamayan Önal, “Zaten sevmiyordum, korkum vardı. Zor ve kötü bir andı. Çok hatırlamak istemiyorum açıkçası ama öyle bir fobim olmadı. Üstüne gidiyorum. Biniyorum yine.” sözleriyle yaşadıklarını paylaştı. Film Çekimleri Bodrum’da Devam Ediyor Tüm bu yaşananlara rağmen "Her Şey Yolunda" filminin çekimleri hız kesmeden sürüyor. Bodrum’un doğal güzelliklerinde gerçekleştirilen çekimlerin, yaz aylarında vizyona girecek projeye görsel açıdan da zenginlik katması bekleniyor. Oyuncu kadrosunun yaşadığı bu zorlu tecrübe, yapım sürecine dramatik bir anı olarak şimdiden damgasını vurmuş durumda. Haberler.com