A
Admin
Yönetici
Yönetici
Günümüzün en popüler modelleri arasında yer alan Bella Hadid uzun bir süredir kovboy Adan Banuelos ile uzun süredir aşk yaşıyor. Podyumlardan uzak kalan ve Teksas'ta yaşamaya başlayan model ile 37 yaşındaki Banuelous, 2023 Ekim'den beri birlikte. NASIL TANIŞTILAR? 28 yaşındaki model, Vogue dergisine verdiği röportajda sevgilisi ile nasıl tanıştığını anlattı. Model, sevgilisiyle bir at gösterisinde tanıştığını söyledi ve ve onun hakkındaki ilk izlenimini şu sözlerle anlattı: "Onu içeri girerken gördüm ve sanki taze bir esinti gibiydi. İçeri girdi, gösteri salonuna girdi, ki burası gösterinin tüm işlerini yaptığımız yer. Bir kovboy şapkası takıyordum. Onu gördüm ve dedim ki bu... Hep bir kovboyla olmak istedim. Ve kendisi oldukça yakışıklı." MODEL OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ Sevgilisinin, ilk buluşmaları sırasında model olduğundan habersiz olduğunu belirten Hadid, "Böyle olması benim için çok yeni bir şeydi." dedi. "ANNE OLMAK İSTİYORUM" Bella Hadid, sevgilisiyle geleceğine dair ise "Aklımda aile kurmak var. Anne olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ama birinin sürekli güvenebileceği kişi olmak, hayatımı değiştirecek. Bunun için sabırsızlanıyorum" dedi. "GELİŞİYLE KARAVAN, MALİKANEYE DÖNÜŞTÜ" Daha önce bir podcast'e konuşan Banuelos, Hadid'in beş tekerlekli karavanına taşındığını açıklamıştı: "Karavan yaşamına çok mutlu bir şekilde katıldı. Çok havalıydı. Beş tekerlekli karavan her zaman küçük hissettirir ve sonra, vakit geçirmekten hoşlandığın birini bulduğunda o karavan, bir anda malikaneye dönüşür." Adan, Bella'nın ilişkileri daha ciddi bir hal almadan önce onun yaşam tarzını anlamasının önemli olduğunu söyledi. Ayrıca Bella'nın tüm binicilik yarışmalarına kahvaltı getirmek için sabahın köründe uyandığını söyledi ve Hadid'in herkese yardım ettiğini belirtti. "NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU ANLATAMAM" Ünlü modelden övgü dolu sözlerle bahseden kovboy "Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Ne kadar şanslı olduğumu anlatamam. Bu genç hanım, şimdiye kadar tanıştığım en nazik, en büyük kalpli ve en tatlı insanlardan biri" ifadelerini kullandı. Adan ayrıca Bella'nın "en iyisini hak ettiğine" inandığını ve bu yüzden kendi hayatını düzene sokmaya çalıştığını söyledi ve "Bella benim bir numaralı önceliğim" diye ekledi. Hadid son olarak Marc Kalman ile birlikteydi.