Belediyeden memnuniyet artırmak için kalite eğitimi atağı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı koordinesinde, kurumsal hizmet kalitesini artırmak amacıyla kapsamlı kalite yönetim sistemi eğitimlerine adım attı. Eğitimler, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde gerçekleştirildi ve belediyenin iç hizmet süreçlerinin daha verimli ve etkin hale gelmesi hedeflendi. İÇ DENETİM SÜREÇLERİ VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME Eğitimlerde, kalite yönetim sisteminin temel ilkeleri, süreç yönetimi, sürekli iyileştirme, risk temelli düşünme ve iç denetim süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. Alanında uzman akademisyenler ve kalite profesyonelleri tarafından verilen bu eğitimlerin, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal yapısına büyük katkı sağlaması bekleniyor. GELİŞTİRİLMİŞ EĞİTİM SÜREÇLERİ DEVAM EDECEK Eğitimlerin ilk etabının tamamlanmasının ardından, iç denetçi yetiştirme, yönetim gözden geçirme ve ileri düzey kalite eğitimleriyle süreç devam edecek. Bu eğitimler, belediyenin hizmet kalitesini daha da iyileştirerek, kurum içi süreçlerin daha şeffaf ve hesap verebilir hale gelmesini sağlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği bu çalışmalarla kaliteli hizmet anlayışını kurumsal kültürün ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi ve vatandaş odaklı hizmet prensiplerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Şeffaflık ve hesap verebilirliği artırarak, vatandaşların beklentilerine daha etkin şekilde yanıt vermek hedefleniyor.

Geri