Bayındır’da anlamlı bir tören: Kur’an öğrencilerine pamuk şeker hazırladı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bayındır İlçe Müftülüğü, ilçeye bağlı Çırpı Mahallesi’nde 4 ile 6 yaş arası çocuklar için Kur’an-ı Kerim öğrenme kursu açtı. Açılışa Bayındır Kaymakamı Murat Mete, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gelir ve diğer protokol üyeleri ile misafirler ve öğreticiler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende 20 Kuran kursu öğrencileri çeşitli ilahiler seslendirirken Bayındır İlçe Müftüsü Muhammet Meral, törene katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür etti. Müftü Meral, küçük yaşta Kur’an öğrenmenin önemine vurgu yaptı ve ailelere teşekkür etti. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu da açılışı sosyal medya hesabından, “Bugün, Çırpı Mahallemizde İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği Çırpı 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılış programına katıldım. Emeği geçenleri kutluyor, Kur'an Kursunun Çırpı Mahallemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

55-5

Törende protokol üyeleri kurdeleyi keserek kurların açılışını yaptı ve derslikleri gezerek çeşitli eğitim-öğretim araçlarını yakından inceledi. Daha sonra eğitim merkezinin bahçesinde, çocuklara pamuk şeker kararak ikram edildi. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu da eline şeker çubuğunu alıp hazırladığı pamuk şekerleri çocuklara ikram etti.

Geri