Bayhan, Manisa Kültür Yolu Festivali’nde on binlerle buluştu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, bu yılın ikinci durağında Manisa’yı kültür ve sanatla buluşturdu. Festival kapsamında Perşembe Pazarı Otopark Alanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Bayhan, Manisalılardan büyük ilgi gördü. On binlerce kişinin katıldığı konserde, sanatçı sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bayhan, Manisa’da askerliğini yaptığı günleri andı Kariyerine 2000’li yılların başında damga vuran ve özgün yorumuyla geniş bir hayran kitlesi edinen Bayhan, Manisa konserinde duygusal anlar da yaşattı. Askerliğini Manisa’da yaptığını belirten sanatçı, bu şehre yeniden gelmenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurguladı. Sahneden izleyicilere seslenen Bayhan, "Bugün çok önemli bir gün. Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne beni sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum" diyerek festival organizasyonuna teşekkür etti. Sevilen şarkılarla nostaljik bir gece yaşandı Bayhan, konserde "Tiryakinim", "Seninle Olmak Var Ya", "Tutamıyorum Zamanı", "Mavi Mavi", "Akdeniz Akşamları" gibi hafızalara kazınmış eserleri seslendirdi. Kendi tarzıyla yeniden yorumladığı bu parçalar, seyircilerden büyük alkış aldı. Konserin bir bölümünde sahneden inerek kalabalığın arasına karışan sanatçı, dinleyicilerle birebir temas kurarak müzikseverlere samimi anlar yaşattı. Ferdi Tayfur’a saygı duruşu: "İçim Yanar" Manisa’da yankılandı Sanatçı, konserin sonunda arabesk müziğin efsane ismi merhum Ferdi Tayfur’u da sahnede andı. "İçim Yanar" şarkısıyla büyük ustaya saygı gösterisinde bulunan Bayhan, şarkıyı duygusal bir yorumla seslendirdi. Bu performans, alanda toplanan izleyicilerden büyük beğeni topladı. Manisa’da kültür ve müzik dolu bir akşam Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Manisa’da gerçekleştirilen etkinlikler, şehrin kültürel dokusunu sanatla harmanlayarak halkla buluşturdu. Bayhan’ın sahne aldığı konser, festivalin en yoğun katılımlı etkinliklerinden biri olarak öne çıktı. Kültür ve sanatın buluşma noktası olan bu organizasyon, Manisa’da unutulmaz bir geceye imza attı.

Geri