A
Admin
Yönetici
Yönetici
Başkan Genç Gaziantep’te: Fatma Şahin ile Yerel Yönetim Tecrübeleri Paylaşıldı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette iki büyükşehir belediyesi arasında yürütülen projeler ve yerel yönetim tecrübeleri masaya yatırıldı. Görüşmenin ardından TAKA Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Genç, “Fatma Başkanımızı Trabzon’a davet ettik. Ortak değerlerde buluştuk, fikir birliğine vardık” dedi. İki Şehir Arasında İş Birliği Mesajı Yerel yönetimlerin güç birliğini vurgulayan Genç, Gaziantep ve Trabzon’un birçok ortak yönü olduğuna dikkat çekerek, “Hem kültürel hem ekonomik alanlarda yürütülen projeler açısından bilgi alışverişi yaptık. Sayın Fatma Şahin’in tecrübelerinden faydalanmak bizim için kıymetliydi,” ifadelerini kullandı. Trabzonspor Taraftarına Gösterilen Misafirperverliğe Teşekkür Başkan Genç, ziyaretin aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te oynanan karşılaşma dolayısıyla bir teşekkür amacı taşıdığını da belirtti. “Fatma Başkanımız, Trabzonspor taraftarını büyük bir misafirperverlikle ağırladı. Şölen havasında geçen organizasyona sağladığı katkı için kendisine teşekkür ediyorum,” dedi. “Kupayı Alamadık Ama Dostluk Kazandı” Genç, maçtan beklenen sonucu alamadıklarını ancak şehirler arası dostluk açısından önemli bir kazanım elde ettiklerini vurguladı: “Üzüntülüyüz, kupayla dönmek isterdik. Ancak Fatma Başkanımızın yakın ilgisi, dostluk ortamının güçlenmesine vesile oldu. Kazanamasak da kazanımlarımız oldu.”