Başkan Denizli Yuvamız Çeşme Reisdere'de çocuklarla el işi yaptı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Reisdere Mahallesi’ndeki Yuvamız Çeşme kreşini ziyaret etti. Ziyarette, çocuklarla sohbet eden Başkan Denizli, onların sorularını yanıtladı ve birlikte eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi.

Başkan Denizli, Yuvamız Çeşme Reisdere’yi ziyaret etti1.jpg görüntüleniyor

ÇOCUKLARLA UÇURTMA VE SOHBET

Başkan Denizli, kreş öğrencileriyle meslekler, kreş hayatı, parklar ve su tasarrufu gibi konularda sohbet etti. Çocuklar, öğretmenlerinden öğrendikleri bilgileri başkana anlattı. Ardından el işi etkinliğine katılarak kâğıttan uçurtma yaptı ve çocuklara kurabiye ikram etti.

KREŞİN İHTİYAÇLARI VE PLANLAMALAR PAYLAŞILDI

Öğretmenlerden Yuvamız Çeşme projesinin ihtiyaçları, velilerin memnuniyeti ve önümüzdeki dönem planlamaları hakkında bilgi alan Başkan Denizli, projenin önemini vurguladı. Kreşi geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmaların süreceğini belirtti.

YUVAMIZ ÇEŞME’DE EĞİTİM VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Yaz okulları devam eden Yuvamız Çeşme kreşleri, Ovacık ve Reisdere mahallelerinde 3-6 yaş arası çocuklara eğitim veriyor. Toplam 66 öğrencilik kapasiteye sahip iki kreşte, 2’şer sınıf, hobi bahçesi ve oyun parkı alanları bulunuyor. Kreşlerde jimnastik, İngilizce, drama, akıl ve zeka oyunları, dans, ritim ve müzik atölyeleri, tarım ve ekoloji çalışmaları, mutfak atölyeleri, spor, bale, zumba ve satranç gibi çeşitli özel yetenek dersleri sunuluyor.

Geri