Barbara Palvin, gizlediği hastalığını açıkladı: Üç ay önce ameliyat olmuş

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Süper model Barbara Palvin, uzun süredir yaşadığı ancak sakladığı sağlık sorununu hayranlarıyla paylaştı. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli kramplar, yoğun kanama, aşırı yorgunluk ve “banyo zemininde geçen gecelere” varan ağrıları yıllarca normal sandığını belirtti.

Barbara

Bir uzmana görünmesinin ardından endometriozis teşhisi konulduğunu söyleyen Palvin, yaşadığı süreci detaylarıyla anlattı.

ÜÇ AY ÖNCE AMELİYAT OLDU

Ünlü model, üç ay önce ameliyat olduğunu ve bu sürecin hayatında büyük bir değişiklik yarattığını şu sözlerle ifade etti:

“Üç ay önce ameliyat oldum ve o zamandan beri ilk kez normal bir regl dönemi geçirdim. Bu benim için hayat değiştiren bir fark oldu.”

Palvin, benzer belirtileri yaşayanlara erken tanı ve tedavi için adım atma çağrısı yaptı. Bunun uzun vadeli komplikasyonları önleyebileceğini vurguladı.

SOSYAL MEDYA ARASININ NEDENİNİ AÇIKLADI

Barbara Palvin, son üç ayda sosyal medyada aktif olmamasının sebebini “dinlenme ve tamamen iyileşme ihtiyacı” olarak açıkladı. Artık işe dönmeye hazır olduğunu belirten Palvin, kendini daha sağlıklı, güçlü ve bedenine her zamankinden daha duyarlı hissettiğini söyledi.

Dylan Sprouse ile evli olan Palvin’in paylaşımı, hayranlarından yoğun destek aldı. Yorumlarda, ünlü modelin milyonlarca kadını etkileyen bir duruma ışık tutması takdir edildi.

SÖZCÜ

Geri