Bahçe ve Güneş Şemsiyelerinde 70 Ülkeye Uzanan Gölge: ODS Şemsiye

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Tasarımı, dayanıklılığı ve estetik duruşuyla dış mekânlara değer katan ODS Şemsiye, 20 yılı aşkın üretim tecrübesiyle Türkiye’nin en güvenilir profesyonel şemsiye markalarından biri haline gelmiştir. Özellikle otel, kafe, restoran, promosyon, plaj ve bahçe şemsiyesi segmentinde sunduğu yüksek kalite ve uzun ömürlü çözümlerle ODS, yalnızca gölge değil, prestij de üretmektedir. Günümüzde açık hava konforu, turizm ve yeme-içme sektörlerinde kalite algısının önemli bir parçasıdır. ODS Şemsiye, bu anlayışla; otel havuz başlarından lüks restoran bahçelerine, kafelerden villa teraslarına kadar her alanda tercih edilen bir marka olmuştur. Her biri kendi üretim tesislerinde tasarlanıp üretilen şemsiye sistemleri, rüzgar dayanımı, UV koruması ve uzun ömürlü şemsiye iskelet yapısı ile sektörde profesyonellerinin ilk tercihi olmaya devam etmektedir. Markanın arkasındaki güç, Öz Yıldırım Grup’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Yıldırım’ın sektöre kazandırdığı üretim disiplini ve kalite anlayışıdır. Yıldırım’ın “sağlam altyapı, sürdürülebilir üretim ve koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkeleri doğrultusunda şekillenen ODS, bugün hem yerel pazarda hem de 70’ten fazla ülkede güvenle kullanılan bir marka kimliği oluşturmuştur. ODS markasını “gölge sektörünün öncü ismi” yapan da işte bu istikrarlı duruştur. Bugün ODS Şemsiye’nin inovasyon ve dijital dönüşüm hamleleri, ikinci kuşak Genel Müdür Burak Yıldırım liderliğinde hız kazanmış durumdadır. Teknolojik altyapıya yapılan yatırımlar, e-ticaret entegrasyonu ve uluslararası pazar dinamiklerine uygun ürün geliştirme süreçleri Burak Yıldırım’ın vizyoner yaklaşımının en belirgin çıktıları arasında yer alıyor. Fonksiyonel tasarımları estetikle buluşturan ODS, her geçen gün artan ihracat hacmiyle global pazarda da iddiasını artırmaktadır. Geniş ürün gamı içerisinde teleskopik, yandan gövdeli, ortadan direkli ve promosyon şemsiyeleri gibi farklı teknik yapılara sahip otel, kafe, restoran, promosyon, plaj ve bahçe şemsiyesi barındıran ODS, her ihtiyaca ve projeye özel ölçü ve renk seçenekleriyle özelleştirilebilir çözümler sunar. Mekanınıza değer katacak profesyonel bir dış mekan deneyimi için ODS ürünleri, tasarımı kadar mühendisliğiyle de fark yaratır. Kaliteyi gölgeyle buluşturan ODS Şemsiye, hem üretim gücü hem de sektörel vizyonuyla dış mekanların güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. ODS Şemsiye ürünlerini yakından incelemek ve projeleriniz için en uygun çözümü bulmak için odssemsiye.com adresini hemen ziyaret edin!

Geri