"Babanın fotoğraflarını paylaşma!" Bruce Willis'in kızı tepki çekti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bruce Willis'in kızının paylaşımı neden tepki çekti

Bruce Willis'in kızı Tallulah, sosyal medya paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağı oldu.

ZDOxYSTiA0iNoGR-_FRKyQ.jpg

Demans hastalığıyla mücadele eden Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis, babasının son halini sosyal medyada paylaştı.
YTn9vKzlgEGr9SJYpImCWg.jpg

Babası Bruce Willis ile babaannesini ziyaret eden Tallulah Willis, aktör ile nişanlısının verdiği pozu da takipçileriyle paylaştı. Ancak Willis'in paylaşımları bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.
18lxtyIuOk-X60QeXrYZLA.jpg

Bir kullanıcı, Willis'in paylaşımına "Bence babanı ifşa etmemelisin! O savunmasız! Ve bazı şeyler gizli tutulmalı! Bunu yayınlamak için onun iznini almadın." yorumunda bulundu.
4Fg1iqZdpUeZEF0RHSA8Xw.jpg

31 yaşındaki Tallulah Willis, kullanıcıya "Merhaba. Sizi anlıyorum. Bir aile olarak paylaşım yaparken sağduyulu davranıyoruz. Bugün gülümsemelerle dolu harika bir gündü. Bunu dünyaya göstermek için bir karar verdim çünkü onun herkes için ne anlama geldiğini biliyorum." diye yanıt verdi.
BqvKtsDmI0uoIUeqDj6X0Q.jpg

Willis'in, Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tallulah müzisyen Justin Acee ile geçtiğimiz Aralık ayında nişanlandı. 1987 ile 2000 yılları arasında evli olan Wilis ve Demi Moore'un Rumer, Scout ve Tallulah adında üç kızı bulunuyor. 2009 yılında evlenen Emma Heming ve Willis'in ise Mabel ve Evelyn adında iki kızı var.

Geri