A
Admin
Yönetici
Yönetici
Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un Güney Kore turu kapsamında düzenlenen basın toplantısında, takım kaptanı Heung-min Son, kulüpten ayrılma kararı aldığını duyurdu. Tottenham Menajeri Thomas Frank ile birlikte katıldığı toplantıda Son, 10 yıl sonra zor bir kararla takımdan ayrılacağını söyledi. "VERDİĞİM EN ZOR KARAR" Güney Koreli futbolcu, basın toplantısında duygusal anlar yaşarken, "Kulüpte geçirdiğim 10 yıl çok gurur verici. Burada yapabileceğim her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Bu kararı vermek benim için en zoruydu. Takımın kararımı kabul etmesine minnettarım" ifadelerini kullandı. KARIYERİNDE YENİ BİR SAYFA Son, kariyerinde değişikliğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Kendimi zorlayabileceğim yeni bir ortama ihtiyacım var. Değişiklik şart oldu. Çok genç yaşta Kuzey Londra’ya geldim. Bu kulüpten yetişkin, gururlu bir adam olarak ayrılıyorum" dedi. FENERBAHÇE İDDİALARI VE MLS Transfer döneminin başında Fenerbahçe ile anılan Heung-min Son’un, kariyerine Major League Soccer (MLS) liginde devam edeceği ifade edildi. Bu gelişme, Avrupa futbolunda ve İngiltere’de geniş yankı uyandırdı. FANATİK