A
Admin
Yönetici
Yönetici
DEĞERLİ OKUYUCULARIM BU HAFTA AYDINSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU YAZDIM Aydın’ın gururu Aydınspor’un şahane bir mazisi var. Bu güzide kulübümüz Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıktı. Geçmiş yıllarda peş peşe başarısızlıklarla maalesef amatöre düşen bu takımımızda kimler başkanlık ve yöneticilik yapmadı ki? Bunlardan en çok tanıdıklarım arasında Ali Uzunırmak, Özlem Çerçioğlu’nun ekibi, Yüksel Yalova, Hüseyin Aksu’nun ekibi ve Mukan Perinçek var. Hepsine bu dönemde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aydınspor’la ilgili en övündüğümüz kendi sahasında Fenerbahçe’yi 6-1 gibi ezici bir skorla yenmesiydi. Ne var ki takım kötü sonuçlar ve astronomik borçlarla amatöre düştü. Bu alabildiğine olumsuz tabloya rağmen AYDINSPOR Aydınlının hep kalbindeydi. Aydınspor sevdalısı Sn. ERHAN ÖZLÜER, “Benim bu şehre borcum var. Burada kazandım. Benim de gençler, çocuklar ve Aydın halkına bir katkım olsun. Şehre bir heyecan getireyim.” diyerek AYDINSPOR BAŞKANI oldu. HİÇ KİMSEDEN METELİK almadan, adeta kepengi kapatan AYDINSPOR’u önce ayağa kaldırdı, ardından kurduğu ekibiyle şampiyon yaptı. Ben de bu yazımı Kulup Başkanı Sn. Erhan Özlüer ile takıma ithaf ediyorum. Kendilerini yürekten kutluyorum. Aydın halkı, BAŞKAN ÖZLÜER, YARDIMCISI MUSTAFA ÜNLÜ, futbolcular ve teknik kadroya MİNNETTAR. ONCA PARAYI ailesi, çocukları ve işine değil AYDINSPOR’A HARCAYAN BAŞKAN SN. ERHAN ÜNLÜER KARDEŞİM TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI. PEKİ SAMPİYONLUĞUN ARDINDAN NE OLDU? Aydın Belediyespor ve Aydın Belediyesi Voleybol Takımı yöneticisi olan, buna rağmen bu takımlar için cebinden bir kuruş harcamayan, Sn. Özlem Çerçioğlu’nun sağladığı imkanlarla Aydın’da caka satan, kendisinde üstün nitelikler olduğunu zanneden ama tam aksine hiçbir becerisi bulunmayan bir kişi sırf KISKANÇLIKTAN dolayı Aydınspor’un şampiyon olduğu günün akşamında her şeyi berbat etti. Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Sn. Erman Çetin, bana verdiği röportajda bu kişilerden bahsetmişti. Bu kişiler AYDIN ORGANİZE KÖTÜLÜK HAREKETİ (OKH) elemanlarıdır. İşleri güçleri Aydın’da kim başarılıysa onların karşısına çıkmak ve bu şehre kötülük yapmaktır. Neyse, şimdi konumuz bu değil. Ancak ileriki satırlarda OKH konusuna, Başkan Erhan Özlüer’in AGC’de yaptığı sohbet vesilesiyle net şekilde temas edeceğim. BAKIN SN. ERHAN ÖZLÜER NELER SÖYLEDİ? “Ben her şeyimi Aydınspor için harcıyorum. Bugün şampiyonluk kupasını AGC’ye getirmemin sebebi “gazetecilerin bu şehrin en namuslu insanları olması.’’ İmam bile önüne konan kâğıdı okuyor cuma hutbesinde. Bu şehrin gerçek sahibi olduğunu düşündüğüm AGC’ye şampiyonluk kupasını bırakacağım. Aydın’daki sivil toplum kuruluşları, belediye temsilcileri ve milletvekilleri gelsin ve bu kupaya sahip çıksınlar. Amacımız AYDINSPOR’A aslında herkesin sahip çıkması. Beni tanıyan tanır. Benim para ve kariyere, belediyenin rantına ihtiyacım yok. Şampiyonluk kupasını bize Sn. Özlem Çerçioğlu takdim etti. Bunu bazı insanlar eleştirdi. Özlem Çerçioğlu’nu tüm Türkiye kabul etmişken Aydın’da bir kesim kabullenmiyor. Sn. Çerçioğlu’nun olmadığı bir organizasyonun başarı şansı yok. Ben bunu sade bir vatandaş ve esnaf olarak sokakta 40 yıldır görüyorum. Kendisini yalnızca Aydın’da değil tüm Türkiye’de ispatladı. Yakışan da kupayı onun vermesiydi. Desteği olmadan Aydınspor’un başarılı olması ve ivmesini sürdürmesi mümkün değil. Bunu kabul edip AYDINSPOR’a destek olacağız. KUPAYI VERDİĞİNDEN DOLAYI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN EKİBİNDEN DE RAHATSIZLIK DUYANLAR VAR. Aydın’daki oda başkanları bir konuşmamdan dolayı beni dava ettiler; bu konuya da değinmek istiyorum. Söz konusu konuşmada “YİYİCİ ODA BAŞKANLARI” ifadesini kullandım. Bunu ne zaman söyledim? Aydın’ın geleceğini tartışmak üzere tertip ettikleri bir yemekte. Böyle bir etkinliği kapalı yapmaları gerekirdi. Ben de “sofraya oturan herkes YİYİCİDİR” dedim. Eğer limonata içselerdi “İÇİCİLER’’ diyecektim. Bundan rahatsız oldu “ODACILAR”. Ben Aydın halkına şunu söylüyorum: Aydınspor’un konuşulmadığı masa yiyiciler masasıdır. Şehrin konuşulmadığı masa yiyiciler masasıdır. Aydınlı milletvekilleri şehre YILDA üç-dört kez gelip gidiyor ve sokaktan haberleri yoksa benim gözümde “YİYİCİDİRLER.’’ “En büyük yiyici” dediğim kişi kendini çok iyi biliyor. Bu yiyici, kapalı kapılar arkasında siyaset, spor ve şehrin dinamikleriyle oynamaya çalışıyor. ODASINA, TİCARET ERBABI VE ESNAFA SAHİP ÇIKMAK YERİNE bu sözleri söylediğim için, ki bunları birisinin dile getirmesi lazımdı, beni savcılığa şikayet ettiler.” Değerli okuyucularım, Başkan Erhan Özlüer’in kulüp binasında bir odası bile yok. Kendisi fırıncılık yapıyor. Bazıları, “efendim, AGC Başkanı Erman Çetin piar yapıyor” diye düşünebilir. Mesele öyle değil. Erhan Bey, şampiyonluk kupasını, kupaya makul bir yer hazırlanana kadar AGC’ye ve Başkanına emanet ediyor. İnanın bunu duyunca çok üzüldüm, hatta kahroldum. Kupayı, fırınında muhafaza etmek yerine emanet olarak AGC’ye bırakıyor. Mevzuyu şimdi ANLADINIZ MI? AYDINSPOR BAŞKANI ERHAN ÖZLÜER devam ediyor: “Ben BU İNSANLARA “YİYİCİ” diyemeyecek miyim? Bunlar diktatörlüğün de ötesine geçtiler. Öyle KABADAYI gibi sokakta yürümeyecekler. Başta esnaf olmak üzere herkes bunların ne olduğunu biliyor. İnanın, sokakta karşılaştığım herkes, BUNLARA YİYİCİ dediğim için “BAŞKAN HAKLISIN” diye mukabelede bulunuyor ve beni kutluyorlar. Bu yiyiciler benden şikayetçi oluyor, Başkanım “Gel Aydınspor’un sorunlarını konuşalım, sen de “YİYİCİ OL” demiyorlar. Bana söylenmeyecek sözler sarf ediyorlar eleştirilerim için. “En büyük yiyici” diye tanımladığım kişi kendini aşmış. Aydın Valisi, Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı ve AYDIN MİLLETVEKİLLERİNİ YÖNETMEYE ÇALIŞIYOR. Bu adamın kim olduğunu herkes biliyor. Ahmet Ağabey, sen de çok iyi biliyorsun kimi kast ettiğimi. Seçimleri kazanması için biz bu kişiyle birlikte mücadele ettik. HAKKI DOKUZLU’ya karşı canla başla çalıştık ve kendini başkan yaptık. İkinci dönem rakibimiz Ömer Özkaya’ydı ve yine birlikte mücadele ederek başarılı olduk. Üçüncü seçimi ise hiçbir şeyden haberimiz olmadan yaptı. Bu zihniyet bizi kırk yıldır kavga ve mücadele için kullanıyor. Bundan sonra süreç şu şekilde ilerleyecek. Kupayı AGC’ye teslim ediyorum. Takıma şehir, bürokrasi, belediyeler sahip çıkacak ve bir bütünlük olacak. Tesisi, binası olmayan bu kulüp bu aşamadan sonra başarılı olamaz. Aydın Spor İl Müdürü, Efeler’de yapılan stat konusunda beni yanıltmadı; PROJE TAM REZALET. Amatör Spor Kulüpleri Başkanı’na çağrıda bulunup “bu proje rezalet” diyorum. Ne var ki bu adamlardan ses çıkmıyor. Tesisin kapasitesi, otoparkı tam rezalet. Ahmet Abi, tesisimizi yıktılar ve elimizden aldılar. Hiç birimizin fikrine başvurmadılar. Proje yapılırken, AMATÖR SPORLAR FEDERASYON BAŞKANI YANINA BEŞ TANE KULÜP BAŞKANINI ÇAĞIRMADI. Ben “bu şehrin en şerefli insanları gazetecilerdir” ifadesini boşuna kullanmıyorum. Adama “yüzsüz, dönek” diyorum; tık yok. Bu stat yapılırken bize kimse bir şey sormadı. Statta tuvalet yeri bile düşünmemişler. Yazıklar olsun! İnsanlar ihtiyaçlarını ağaç diplerine giderdiler. Bu durum Aydın’a yakışıyor mu? Stat tam rezalet ve ihtiyaçlara cevap vermiyor. İktidarın diğer şehirlerde yaptığı statları görün. Bu stat Aydın’a yakışmıyor. Bu vesileyle Topuklu Efemize sesleniyorum: Aydın Belediyespor’un ismi AYDINSPOR OLARAK DEĞİŞSİN. TÜM TESİSLER DEVREDİLSİN VE ALT YAPIDAKİ SPORCULAR AYDINSPOR FORMASI GİYSİN. İLHAMİ ORTEKİN VEYA YÖRÜKALİ EFE TESİSLERİ siyah beyaza boyansın. Tüm sporcuları biz alalım; bu tesisler de bize verilsin. Kurtuluş bu. Ancak bu formülle Aydınspor ayakta kalabilir. Topuklu Efemiz Sn. Özlem Çerçioğlu’ndan talebim budur. Büyükşehir Belediyespor derhal Aydınspor’a katılmalı. Aydınspor şehrin gururudur. Herkes AYDINSPOR’A sahip çıksın. BEN KUPAYI AGC Başkanı Erman Çetin Bey’e emanet ediyorum. Bundan sonra kazanacağımız kupaları da AGC’ye emanet edeceğim. HERŞEY AYDINSPOR İÇİN. SONUÇ Değerli okuyucularım, AYDINSPOR şanlı tarihiyle Aydın’da bir markadır. Aydın’ı şampiyonluğuyla ayağa kaldıran Aydınspor Başkanı, idarecileri, teknik heyeti ve futbolcularını da yürekten kutluyorum. DİĞER TARAFTAN, Vali YAKUP CANBOLAT, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem ve ekibi ile tüm milletvekillerini Aydın’ın markası Aydınspor’un şampiyon olduğu maça katılmadıkları için AYIPLIYORUM. Aslında fırsatı kaçırdılar. Erhan Başkanın da dediği gibi, özellikle Aydın Sanayi Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkanı ve Borsa Başkanı, siz halktan kopmuşsunuz. AYDIN’IN EN BÜYÜK DİNAMİĞİ OLAN AYDINSPOR’UN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA gelmeyerek çok büyük fırsat kaçırdınız. Sizden Aydın’a hiçbir fayda gelmediğini yıllardır görüyoruz. NE OLDUĞUNU ben anlatayım. Sn. Çerçioğlu Aydınspor’un şampiyonluk maçına gelerek çok büyük puan kazandı. Sonra da diyorsunuz ki, “Efendim, Özlem Çerçioğlu AK Parti’ye 90 bin oy farkı attı. Başkan olarak bu oyu elindeki imkanlarla aldı.” Hayır Beyler, Özlem Hanım, halkın dilinden anlıyor ama sizler anlamıyorsunuz. Bu tutumuyla Özlem Hanım, geçmişte AYDINSPOR’la ilgili yaptığı hatalardan geri dönerek takımla barıştı. Ancak, etrafındaki birtakım HADSİZLER AYDINSPOR’UN BAŞARISINI kıskanıyor. Özlem Çerçioğlu akıllı insandır. En kısa zamanda AYDINSPOR’a TAM ANLAMIYLA SAHİPLENEREK, Başkanın da söylediği gibi, şehrine sahip çıkma doğrultusunda AYDINSPOR’UN tesis sorununu çözecektir. AYDIN HALKI ve AGC olarak, bu sorunu çözmesi ve AYDINSPOR’a sahip çıkmasının en doğru hareket olacağını düşünüyoruz. Buradan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’e de sesleniyorum: Efeler Belediyesinin imkanlarını Sn. Özlem Çerçioğlu’yla birlikte Aydınspor için kullanman lazım. Bu konuda kimsenin baskısına aldırış etmeyin! Şehirdeki organize kötülük hareketine fırsat vermeyeceğiz, bunu bilin. YOLUN AÇIK OLSUN ŞANLI AYDINSPORUM. [article id="5483" color="bg-primary"][/article]