A
Admin
Yönetici
Yönetici
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: İnsanımızı tekrar sağlığına kavuşturmak için gece gündüz çalışan siz kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel eserin İstanbul'umuza kazandırılmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Hastanemizde görev yapan tüm sağlık personelimize başarılar niyaz ediyorum. Bundan bir ay önce Bağcılar'da 400 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi hizmete almıştık. İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 102 bin 500 metre kare kapalı alanan sahip. Toplam 705 yatak bulunuyor. 657'si nitelikli yatak sınıfındadır. Toplam 160 hekimimiz hastanemizde görev yapıyor. Toplam 19 klinikte sağlık hizmeti sunulacak. 570 araçlık otoparkıyla her ihtiyacı düşünülen hastanemizin hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili kardeşlerim 2002 yılında ülkemizi 4 sütun üzerinde yükselteceğimizin sözünü vermiştik. Milletimize verdiğimiz sözleri tutmuş olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Sağlık bizden önce milletimizin en fazla şikayet ettiği alanlardan biriydi. Sağlık sistemimiz adeta dökülüyordu.